.

.

BATRC SYXYSM Аквариум Мумия Аквариум С Рибки Пейзажное Украса пълзящо растение Скрита игра на Бижута в Изискана Ръчна работа (Цвят: A)

BATRC SYXYSM Аквариум Мумия Аквариум С Рибки Пейзажное Украса пълзящо растение Скрита игра на Бижута в Изискана Ръчна работа (Цвят:

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

1 Това украшение - мумия от Египет, пълна с фантазия и страшни усещания. Идеално за аквариум пейзажи и влечуги, така че те могат да играят и да се крият, както и украсили дома си. Изработена от трайни и висококачествени материали, ръчно изработени, изискан и креативен. Красиво изваяно ръчно изработени изделия на мумии са реалистични и най-високо качество и са чудесна украса на аквариуми или кутии за влечуги. Това бижу е с размер на 12.73 и могат да бъдат разположени навсякъде в аквариума.Просто избършете и изплакнете с декорация с топла вода.Никога не използвайте сапун, тъй като остатъчни частици сапуни може да навреди на вашите рибки.Безопасен както за сладководни, така и за морски аквариуми Тип : Аквариумный ландшафтматериал : Размер : 12.73 Количество : 1 бр. Помещение включва (без да се отчита търговията на опаковката) : 1 украса (не включва други аксесоари, демонстрационни на снимките) моля, Обърнете внимание : 1. Поради ръчно измерване се допуска отклонение 0-1 виж 2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.

Други функции

Най-добри сделки