.

.

Нож За обработка на дървесина, Стамеска За Дървообработване, 9шт Електрически Дограма Набор от Инструменти, Машина За Резби Електрическа Стамеска Дърворезба, Инст?

Нож За обработка на дървесина, Стамеска За Дървообработване, 9шт Електрически Дограма Набор от Инструменти, Машина За Резби Електрическа

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Висока ефективност : Това е електрическо деревообрабатывающее резбово длето основно се използва за обработка на дърво, то може да спести много усилия, отколкото ръчна дърворезба, за подобряване на скоростта на конецПовишаване на ефективността на : Електрическа стамеска дограма може да спестите една трета от усилията ръчно гравиране и увеличаване на скоростта на гравиране.Този инструмент за гравиране с дървено длето е подобрен, за да се подобри трайност, значително по-добра ефективност и икономия на енергия. ? Изработен от неръждаема стомана и гума, дървообработващи режещи инструменти за рязане с различна трайност в употреба и висока практичност.Различни размери : На вашият избор се предлага пет размери : 0,4 инча, 0,6 инча, 3.5 инча, 1,8 x 1,9 инча, 6,3 x 1,2 инча.Той може да отговори на вашите различни нужди. 12 000 об/мин : Дървообработващи инструменти може да се свърже с машините, скорост на въртене на волан на сцепление на които не надвишава 12 000 об/мин, като настолни полиращи машини, подемни машини и др Спецификация : Вид на продукта : длето за дърворезба Материал : неръждаема стомана + гума Размер на дръжки : приблизително 16 x 3 см /6,3 x 1,2 инча Цвят на ръкохватката : жълт Приложимо преса : се свързва към компютъра полировальной машина, отвличане на wheelhead машина, болгарке и други машините с гъвкава скорост на въртене на волан на сцепление, не повече от 12 000 об/мин. с Друг размер : прибл. 1 cm / 0,4 инча / ч. 4,5 ~ 4,7 см / 1,8 ~ 1,9 инча съдържание на пакета : 1 х гъвкава вал1 х Резьбовая рукоятка5 х Лезвие1 х гаечен ключ1 х шестостенния ключ.

Други функции

Най-добри сделки