.

.

Подарък дъщеря от майка си, Вдъхновяващи подарък за жени, Подарък за рождения ден на дъщеря Ми, Подаръци за бала на дъщеря си Подарък под формата на възглавница, Кал?

Подарък дъщеря от майка си, Вдъхновяващи подарък за жени, Подарък за рождения ден на дъщеря Ми, Подаръци за бала на дъщеря

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Бельоленени материали, едностранно HD-принт. (в комплекта не е включена подложка, само калъфка).Размер на квадратна възглавница : 18 x 18 инча, измервания са направени на ръка и са зашити.Ще отклонение от 1-2 сантиметра.- Добри идеи за подаръци за всеки, когото обичате.Калъфка за възглавница с уникален дизайн придава ви комфорт и стил, разкрасяване на вашата спалня, диван, офис, кола, диван и т. Ако не сте доволни или имате някакви проблеми с този продукт, моля, веднага се свържете с нас за получаване на пълно връщане или замяна.ленени материали, едностранно HD-принт. (в комплекта не е включена подложка, само калъфка).Размер на квадратна възглавница : 18 x 18 инча, измервания са направени на ръка и са зашити.Ще отклонение от 1-2 сантиметра.- Добри идеи за подаръци за всеки, когото обичате.Калъфка за възглавница с уникален дизайн придава ви комфорт и стил, разкрасяване на вашата спалня, диван, офис, кола, диван и т. Ако не сте доволни или имате някакви проблеми с този продукт, моля, веднага се свържете с нас за получаване на пълно връщане или замяна. Комплект от 1 калъфки за възглавници без възглавници.Всички калъфки са ръчно изработени. Черни дамски Калъфки за възглавници, Черен Арт Декор, африкански женски Американски Калъфки за разтегателни дивана Couc.

Други функции

Най-добри сделки