.

.

18 Украса за рожден Ден за момичета от Розово злато, Вечерни Бижута от Розов цвят за жени, Празничен Банер Happy birthday, Конфети от розово злато и Бели балони, балон от фол?

18 Украса за рожден Ден за момичета от Розово злато, Вечерни Бижута от Розов цвят за жени, Празничен Банер Happy birthday,

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

? НАБОР от БИЖУТА ЗА най-ДОБРА цена : Декорирайте вашето празнично събитие празнични бижута от розово злато, които ще ефектно изглеждат на вашето партиТози комплект бижута от розово злато съдържа популярни бижута от розово злато, балони с номера от фолио от розово злато, всичко за вашето парти от розово злато. ? Универсално решение за партита от розово злато : Нашият набор от бижута от розово злато-високо качество, само на 36 парчета, в които са включени 1 банер, балон (12 конфети от розово злато, 6 конфети от розово злато, 12 перлено-бели), 4 на топка от фолио (2 звезди от розово злато, 2 сребро звезди), 2 на топка от фолио с номер "33" размер 32 инча. ? ПРЕКРАСНА И ПРЕМИАЛЬНОЕ КАЧЕСТВО : никакви компромиси в качеството.Всяка опаковка на нашите продукти трябва да се подложи на строг контрол преди изпращане, за да се избегнат проблеми с качеството, като например пропуснати букви.Всички произведени от висококачествен материал, за еднократна употреба и лесно да се съхраняват. ?Съвети : Моля, не переполняйте топки и избягвайте слънчеви изгаряния, прегряване, остри предмети и прекомерно триене.Инструкция за сглобяване : балони пристигат спущенными - изисква се сглобяване.Създаване на венец не е трудно, просто отнема малко време!. ?Ангажимент : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас в рамките на 24 часа, ако не сте доволни от покупката, моля свържете се с нас, ние ще ви предоставим най-задоволителни услуги. ? НАБОР от БИЖУТА ЗА най-ДОБРА цена : Декорирайте вашето празнично събитие празнични бижута от розово злато, които ще ефектно изглеждат на вашето парти.Този комплект бижута от розово злато съдържа популярни бижута от розово злато, балони с номера от фолио от розово злато, всичко за вашето парти от розово злато. ? Универсално решение за партита от розово злато : Нашият набор от бижута от розово злато-високо качество, само на 36 парчета, в които са включени 1 банер, балон (12 конфети от розово злато, 6 конфети от розово злато, 12 перлено-бели), 4 на топка от фолио (2 звезди от розово злато, 2 сребро звезди), 2 на топка от фолио с номер "33" размер 32 инча. ? ПРЕКРАСНА И ПРЕМИАЛЬНОЕ КАЧЕСТВО : никакви компромиси в качеството.Всяка опаковка на нашите продукти трябва да се подложи на строг контрол преди изпращане, за да се избегнат проблеми с качеството, като например пропуснати букви.

Други функции

Най-добри сделки