.

.

Магнитен калъф Amytor за iPhone 14 Pro Case [Тествана на спад във военно изпълнение и е съвместимо с MagSafe] от матирана Полупрозрачна делото с клавишите от алуминиева сплав, уст?

Магнитен калъф Amytor за iPhone 14 Pro Case [Тествана на спад във военно изпълнение и е съвместимо с MagSafe] от матирана Полупрозрачна

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

【Обновен сверхсильный магнит се държи без проблеми】 Няма такъв магнит, като амиторный магнит!Изработени от 38 части сверхпрочных магнити N52, Amytor имат сила до 13 Н вертикално, докато стандартен магнит е само на 8 НСилата на нашите едновременно с магнити осигурява идеално за монтиране на магнитното своята практика за i Phone 14 pro и изключително силна фиксация.Вграден магнитен пръстен се провежда хиляди часове тестове под високо налягане.Той никога не на разстояние, никога не ще се счупи, никога не изогнется. 【Безупречна съвместимост с аксесоари Mag Safe】 Вижте, че е в състояние да ни е значително по-мощна технология Pro magnetic Halbach Array!Този черен калъф за i Phone 14 Pro прави огромна стъпка напред, като същевременно осигуряват изключително висока скорост на безжично зареждане до 20 W от вашето зарядно устройство, сертифициран Qi.Той е съвместим с цялото семейство цветни аксесоари за по-удобно закрепване, като магнитен кожен портфейл и калъф, безжично зарядно на стойка, кредитни карти или ключодържатели и т. 【Защита от падане на военен клас 10 фута】 Калъф Amytor, съвместим с i Phone 14 Pro, осигурява безопасност на вашия i Phone при падането на над 5000 пъти от височина 10 метра.Той също идва с 4-ъгъла запатентованными дисперсионными въздушни възглавници и подобряване на ударопрочной технология. 【Защита от надраскване и пръстови отпечатъци, тънка, изящна и минималистичная】 Матово покритие на задния панел остава чист, благодарение на разумното дизайн нано-олеофобного покритие, което предпазва от появата на отпечатъци от пръсти, воден знак, масло и прах.Междувременно, калъф Amytor за i Phone 14 Pro също е облегает фигура. изработен с поликарбонатной заден панел и гъвкави гумени ръбове, които осигуряват отлично сцепление.След като го държите в ръка, повърхността става гладка, като детска кожа. 【Защита на екрана и камера】устойчив на удари калъф Amytor, съвместим с i Phone 14 Pro, има издатини камера с диаметър 3 мм и первази на екрана с диаметър 1,5 мм, които предотвратяват триенето на вашия i Phone 14 Pro на повърхността, оставяйки устойчиви на надраскване. [Съвместимост и професионална поддръжка] Този калъф за телефон i Phone 14 pro е съвместима само с i Phone 14 Pro 6,1 инча.Ние предлагаме приятелска услуга за поддръжка на клиенти 24 * 7.

Други функции

Най-добри сделки