.

.

EXA Form 900i 30,9 мм/31,6 мм Подседельный пин-краен 100 мм/125 mm/150 mm за Дистанционно Управление Кабел за Вътрешно полагане на Велосипед рамка (дължина-345 мм/395 мм/445 мм)

EXA Form 900i 30,9 мм/31,6 мм Подседельный пин-краен 100 мм/125 mm/150 mm за Дистанционно Управление Кабел за Вътрешно полагане на Велосипед

BGN 51.99

Брой продукти
На склад

Комплектът включва вграден регулатор на багажника, който при необходимост може да се използва за регулиране на напрежениеТази стъпка е много важна, и тя трябва да се извършва строго в съответствие с видео, в противен случай инсталацията може да се провали.Чрез създаването на корпус и юфка на дистанционно лост, прекарайте корпус чрез велосипедную рамката в съответствие със спецификациите на производителя на велосипед рамка.За да определите правилната дължина за вашия корпус, издърпайте корпуса, за да се премахне излишната застой, като завъртите кормилото на 90 градуса от предна позиция.Уверете се, че камерата е достатъчно дълъг, за да обхватить главоболие телефона, както е показано на фигура и не пречат на рулевому управление.САМО за вътрешни подложки на велосипед рамка!. ?Изборът на правилния диаметър е от решаващо значение : важно е да изберете правилния диаметър (30,9 мм или 31,6 мм), идващи от вътрешния диаметър на тръбата на седалката на рамката на колелото.Грешен избор на диаметри може да доведе до невъзможност за инсталация.Не ЗАБРАВЯЙТЕ, че изборът на правилния диаметър е от решаващо значение за да се гарантира правилното засаждане. ?Вътрешна кабели и лесна инсталация : Тази летва за пипети, предназначени за дограма, с вътрешна подплата кабел, осигуряване на чиста и организиран вид.Инсталацията е лесна и вие можете да се обърнете към обучение видеороликам за получаване на препоръки. ? Удобно регулиране на височината, с дистанционно управление : С помощта на включения дистанционно лост можете лесно да регулирате височината на седалката по време на движение, което премахва необходимостта от спре и ръчно регулиране на позицията на седалката. ?Здрава и лека конструкция : Часова седалки изработени от тръби от сплав 7075, която осигурява устойчивост, като същевременно лека.Тегло варира в зависимост от продължителността : най-кратката версия тежи около 480 грама, а най-дългата - около 670 г. ?се Предлагат различни варианти на дължина, и на ход : - Часова седалки се предлага в три варианта на дължина (345 мм, 395 мм и 445 мм) и съответните варианти ход (100 мм, 120 мм и 150 мм, съответно).Изберете комбинация, съобразени с вашите предпочитания и стил на каране.САМО за вътрешни подложки на велосипед рамка!. ?Изборът на правилния диаметър е от решаващо значение : важно е да изберете правилния диаметър (30,9 мм или 31,6 мм), идващи от вътрешния диаметър на тръбата на седалката на рамката на колелото.

Други функции

Най-добри сделки