.

.

1 Чифт Силиконови Чорапи, Хидратиращ Гел Пета Накладки, Пета Чашка, Чорапи за облекчаване на болки в Чорапи, Защита на петата при Подошвенном фасциите и Грижа за Нап?

1 Чифт Силиконови Чорапи, Хидратиращ Гел Пета Накладки, Пета Чашка, Чорапи за облекчаване на болки в Чорапи, Защита на петата

BGN 41.80

Брой продукти
На склад

Силикон 100% чисто нов, изработен от висококачествен силиконов материал, трайни, висококачествени биологични материали, нетоксичен и безвреден, подходящ за вашата кожа.Този специален чорап е предназначен за хора, които се нуждаят от грижа за пятками.Етерично масло от гел за пета на чорап може да осигури спа процедура за вашите крака.Чорапи на висок ток от горещи извори могат да допринесат за впитыванию влага в задната част на петата и поддържа краката си гладки.Той може също така да овлажнява и изглаждане на вашите крака и да ги защитят от нараняване.Това е идеалният малък подарък за една дама.Здрави и модерен, без обикновени чорапи.На вашия избор се предлагат в два цвята, един размер и без някаква форма на стъпалото, което е много удобно.Ако обикновено носите високи токчета, имате болка на ходилата или свода на крака деформиран, може да опитате този чорап, за да се ефективно за намаляване на натиска върху стъпалата, за предотвратяване на болката и възстановяване на петата.Тези чорапи за краката, предназначени за овлажняване на краката си, устойчив на напукване, с дупки за дишане, да ги предпазват от болка при пращенето.Те са произведени от висококачествен силиконов материал, който меки, дишащи и удобни за ползване.Частици на дъното не се плъзгат, облекчава болката в краката ми и намаляват натиска върху крак.Характеристики : 1. Подхранва, предпазва от напукване на стъпалата и овлажнява, което премахва необходимостта от напукана болка. Моющийся и унисекс, може да се пере многократно, по-дълго използване. Гъвкав еластичен силиконов материал, без деформация, анти-растягивающийся, удобен и траен. Намалява триенето, дишаща и дезодорирующий, мека амортизация, подходящ за ежедневна употреба. Частици в долната част на мини, облекчава болката в краката ми и намаляват натиска върху крак. Изработен от висококачествен силиконов материал, който меки, дишащи и удобни за ползване.Параметри : Тип на продукта : Силиконови чорапи Материал : силикон Допълнителен цвят : розов, бял, цвят на кожата Допълнителен Размер : S, M, L Количество : 2 бр. Размер КН Размер на стоката Тегло на опаковката L 40-45 21 * 10 см / 8,3 * 3,9 инча 134 g M 34-39 19 * 9,5 см / 7,5 * 3.7 инча 121 g S 30-34 17 * 9,5 см / 6,7 * 3.7 инча 103 г Осъществяване Списък : 2 * силиконови чорапи.

Други функции

Item Type:
Silicone Socks
Material:
Silicone
Optional Color:
Pink, White, Skin Color
Optional Size:
S, M, L
Quantity:
2Pcs
Size:
CN Size:
Item Size:
Package Weight:
L:
40-45:
21 * 10cm / 8.3 * 3.9inch:
134g:
M:
34-39:
19 * 9.5cm / 7.5 * 3.7inch:
121g:
S:
30-34:
17 * 9.5cm / 6.7 * 3.7inch:
103g :
Package List:
2 * Silicone Socks
Най-добри сделки