.

.

ETECHMART Бамбук Пейка за душ с облегалка и сапун кутия, 2-Различен Стол за душ, Седалка за баня с дръжка за баня, Вана за възрастни хора с увреждания + Бамбуков Ъглов Стол?

ETECHMART Бамбук Пейка за душ с облегалка и сапун кутия, 2-Различен Стол за душ, Седалка за баня с дръжка за баня, Вана за възрастни

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

? ДИЗАЙН на ОБЛЕГАЛКАТА : В сравнение с обичайните бамбуковым табуретом за баня, нашето столче за баня има подвижни облегалкатаОблегалка с ергономичен дизайн проектиран така, че да отговарят на гръбначния стълб и да ви осигури допълнителна подкрепа. Специално за всеки един човек или на един възрастен човек, изложени на риск от падане, нашето столче за душата, осигурява по-комфортна и безопасна среда за вземане на душ. ?ДОПЪЛНИТЕЛНА бамбук препарат за съдове и куки : Идва с бамбук сапун кутия, размер : 5 × 3 инча.Държач за сапун с самоотводящимся дизайн и водоустойчив покритие на повърхността, за да се предотврати образуването на мухъл. куки от неръждаема стомана 2 елемента може да се използва за окачване на топки за баня, четки, кърпи и други тоалетни принадлежности.Те и двете подвижни, и можете да ги използвате в други места в съответствие с вашите нужди. ? ВОДОУСТОЙЧИВ и ИЗДРЪЖЛИВ ДИЗАЙН : Нашето столче за вана е изработена ръчно от цялата от бамбук и покрита с водоустойчив покритие на повърхността.Решетчатая на повърхността е добре отвежда водата и топлината, което ще гарантира по-продължителна употреба и ще удължи срока на експлоатация.Всички вградени гайки от неръждаема стомана не увреждат душ стойка, въпреки многократна инсталация.Гумени крачета против хлъзгане да го направи устойчив стол за баня.Тя може да издържи товар до 250 кг. ? КОМПАКТНА ЪГЛОВА КОНСТРУКЦИЯ : Тази иновативна душ пейка има правоъгълен дизайн, който е идеален за по-малки ъгли.Независимо от това, дали сте го и като стол за бръснене или ъглови пейки, той заема достатъчно място. ? СТИЛЕН ВЪНШЕН ВИД и изящна ИЗРАБОТКА ИЗРАБОТКА : Този модерен и стилен табуретка придава луксозен вид на вашата душа.Разработен с удобен рафт за съхранение, в която може да се постави голямо разнообразие от аксесоари за баня и душ.Конструкция огради предотвратява падането на вашите продукти.Столче за душата се различава нежен допир, краища, роден ръбове и гладка повърхност, без чеп.Нашият ъглов табуретка с капацитет до 250 килограма. ❤️❤️❤️Ако търсите висококачествен, функционален и красив стол за душата, тогава комбиниран набор от ETECHMART Bamboo Shower Bench с облегалка и сапун кутия и ETECHMART Bamboo Corner Shower Stool for Shaving Legs поставка за крака - идеалният избор за вас.

Други функции

Най-добри сделки