.

.

Cabilock Кухненски Портретно Дървена Хх см Черна U-Образна полици за съхранение на книги в банята лавица за книги, за книги / носители/ cd/DVD в Спалнята Дървена стойка за П?

Cabilock Кухненски Портретно Дървена Хх см Черна U-Образна полици за съхранение на книги в банята лавица за книги, за книги / носители/

BGN 7.72

Брой продукти
На склад

СТЕНЕН ПЛАВАЩИ РАФТОВЕ - Плаващи рафтове за баня с Малки размери и с добър капацитет, за да се настанят максимално книгаПЛАВАЩ bookshelf - Монтиране на багажник за спални Съхранява, упорядочивайте и демонстрируйте свои DVD-та и книги.ПРОСТА ДЪРВЕНА ПОЛК - Лесно се инсталира, пробиват две дупки в стената и поставете в тях винтове, а след това да завършите инсталацията.ЕТАЖЕРКА ЗА СТЕНЕН МОНТАЖ-през цялата монтиране на багажник за изложбата стоки е Изработена от естествено дърво и добре обработена, за да бъде гладка, vi, през Цялата монтиране на багажник за ИЗЛОЖБАТА стоки-Лесен и практичен дизайн може лесно да се комбинира със стил на оформяне.СТЕНЕН ПЛАВАЩИ РАФТОВЕ - Плаващи рафтове за баня с Малки размери и с добър капацитет, за да се настанят максимално книга.ПЛАВАЩ bookshelf - Монтиране на багажник за спални Съхранява, упорядочивайте и демонстрируйте свои DVD-та и книги.ПРОСТА ДЪРВЕНА ПОЛК - Лесно се инсталира, пробиват две дупки в стената и поставете в тях винтове, а след това да завършите инсталацията.ЕТАЖЕРКА ЗА СТЕНЕН МОНТАЖ-през цялата монтиране на багажник за изложбата стоки е Изработена от естествено дърво и добре обработена, за да бъде гладка, vi, през Цялата монтиране на багажник за ИЗЛОЖБАТА стоки-Лесен и практичен дизайн може лесно да се комбинира със стил на оформяне.Списък на пакетите 1 x Полк U-образна форма Характеристики - Размер : 30x15x1 плаващ шелф за хола. - Материал : Дърво стъкло плаващи рафтове - Малък размер, с добра товароносимост възможно най-доброто съхранение на книги съответстващи на полк. - Тя е изработена от естествено дърво и добре обработена, за да стане гладка и декоративни стенни рафтове за показване. - Дръж, упорядочивайте и выставляйте си DVD-та, - и книги на висящ рафт. - Най-лесният и практичен дизайн може лесно да се комбинира със стил на оформяне на декоративни стенни съхранение. - Лесна инсталация : пробиват две дупки в стената и поставете в тях винтове, а след това да завършите инсталацията стенни рафтове за спалня. - Цвят : черен Стенен рафтове за съхранение на информация за стоки Кръг монтиране на багажник за изложбата на стоки До него няма специални изисквания за инсталиране, така че можете да го поставите почти навсякъде, тъй като там няма място. проста дървена полк Този прост дървени стелажи се използват за съхранение на книги, игри и други дреболии.

Други функции

Най-добри сделки