.

.

Когтеточка за котки, Когтеточка за котки с Извънбордов топче, Когтеточка за котки от Сизал, Играчки за Практикуване на Кошачьим спорт за малки Котенца и котки, коит?

Когтеточка за котки, Когтеточка за котки с Извънбордов топче, Когтеточка за котки от Сизал, Играчки за Практикуване на Кошачьим

BGN 15.83

Брой продукти
На склад

Рамка за катерене котка, че Вашата котка може да се играе, царапаться, простра и се отпуснетеКогтеточка за котки с модерна и уникална, тя може да се превърне в украса на дома и за даване на интерес всяка стая. Устойчиво основа с дебело дъно намалява преобръщане, осигурява сигурност когтеточки и своята сила, игри за котенца.Материал : Сизал, Дърво, Кадифе.Форма : Като на снимката.Пратката включва : 1 х Когтеточка за котки. ? Уникален дизайн : Интерактивна играчка Пет Котка е предназначена за това, че котките може да царапаться, лазать и почивка. Тя се състои от основна табла, когтеточек, подвесного топката и платформа във формата на плодове / на цветя.Стилен и interesting.it е подходящ не само за игри котки, но и може да украсят стаята си. ? Надежден материал : когтеточка за котки, направена от дърво и увита с висококачествени сизалевыми с въжета, а отгоре е покрита с мек плюшем, който е не само подходящ, за да си котенца могат да го почешеш, но и предпазва вашия диван и мебели от драскотини.Сладък платформа ще осигури забавно място за почивка вашите малки котки. ? Забавлявайте се : на кошачьем дървото е окачен на топката, привличане на вниманието на котки, нека котката хваща и преследвания тази топка с часове, добавяйки им за допълнително удоволствие. ? Лесна инсталация : Тази мебели за котки е проста по конструкция и е лесен за сглобяване, можете да завършите инсталацията в рамките на кратък период от време.Гъст база за предотвратяване на преобръщане котешки дърво, което е по-безопасно за игра на вашата котка. ? 24 часа онлайн : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща. ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да ги решим.

Други функции

Най-добри сделки