.

.

Холщовая плат, Лека Кошница за съхранение, Органайзер за мръсни дрехи, Сгъваема кошница за дрехи, Водоустойчив, за общежития на Колежа, Детска Спалня, Баня (Еднорог)

Холщовая плат, Лека Кошница за съхранение, Органайзер за мръсни дрехи, Сгъваема кошница за дрехи, Водоустойчив, за общежития на

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

【Описание на дизайна размер】 Размер : Малка : 13,4 * 16,5 инча (34 * 42 см), Средно : 15,7 * 19,6 инча (40 * 50 см) Печат по цялата ширина и използват всички сладки снимки на животни, други видове печат могат да бъдат персонализирани в зависимост от нуждите 【Описание на материала】 е Изработен от водоустойчив плат Оксфорд (100% полиестер) Платът Оксфорд която е здрава и трайна, добре се държи, притежава водоотблъскващ и поддържа интериора чист и сух. 【Структура аксесоари】 Однослойная плат, с две дръжки от двете страни, удобна и здрава, горловина чанти има опорна пластмасова лента, която може по-добре да стои.Лесни за пренасяне, преместване или използване. 【Приложими сценарии】 Много подходящ за кухня, всекидневна, баня, килер, игрална стая и кола.Той е лек и преносим за удобно използване, съхранение и преместване.Идеален за съхранение на дрехи (особено бельо, чорапи, сутиени, играчки, книги и т. Съхранение на домашен текстил, детски играчки, детски стоки и стоки за домашни любимци и може да се използва и като кошница за дрехи.Се сгъва за лесно съхранение. 【Инструкции за пране и други】 се Препоръчва да се пере в студена вода, да не се избелва, за да бъде трайна. ЗАБЕЛЕЖКА : кош за бельо се предлага с компрессионной опаковка, която може да помяться при транспортиране на дълги разстояния.Той ще се възстанови през определен период от време.Това е кошница за багаж от холщовой тъкан серия Unicorn, лека кошница за съхранение /кофата за боклук/органайзер за детски играчки/Сгъваема кошница за мръсни дрехи/кошница за дрехи, водоустойчив и полезна за общежития на колежа, детска спалня, баня, която съдържа малки и средни размери. Размер : Малка : 13,4 * 16,5 инча (34 * 42 см), Средно : 15,7 * 19,6 инча (40 * 50 см.

Други функции

Най-добри сделки