.

.

ENJOHOS 10 Грама Керамични Чаена Чаша Кафе, Комплект с Дървени Блюдцем Европейски Златен Набор от Блюдец за Ръчна Работа (Бял)

ENJOHOS 10 Грама Керамични Чаена Чаша Кафе, Комплект с Дървени Блюдцем Европейски Златен Набор от Блюдец за Ръчна Работа (Бял)

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Един забавен и оригинален подарък, подчертава уникалносттаДостъпен и елегантни едновременно. ✅ МАТЕРИАЛ -100% безопасен материал.Изработен е от фин порцелан, който се отличава с добра манипулация и по-дълго запазва кафе / чай, топли. ✅ Съвременната повърхност от матирана глазура, луксозна златна инкрустация и модерен мрамор модел с красив позлатен дръжка. ✅ Специален дизайн с горния ръб на чаша samller, който помага да се запази топло кафе и оригинален вкус.В съчетание с дървени блюдцем ще помогне да се запази оригиналния вкус и ще си купи модерен стил. ✅ ОПАКОВКА и ОБЕМЪТ-В този комплект чаши включва : 1 чаена чаша и 1 чинийка. 10 унции (могат да се мият в миялна машина, но не и в микровълнова фурна. ✅Поводи-Този комплект за приготвяне на чай / кафе, подходящи за всички видове чай, кафе и други напитки.Той широко се използва у дома, в хотела, в бизнеса, в страната, в офиса и за пътуване, това е най-добрият избор за изпращане на подаръци на семейството/приятели/бизнес партньор, идеален подарък за деца, приятели, любовници и роднини. ✅ МАТЕРИАЛ -100% безопасен материал.Изработен е от фин порцелан, който се отличава с добра манипулация и по-дълго запазва кафе / чай, топли. ✅ Съвременната повърхност от матирана глазура, луксозна златна инкрустация и модерен мрамор модел с красив позлатен дръжка. ✅ Специален дизайн с горния ръб на чаша samller, който помага да се запази топло кафе и оригинален вкус.В съчетание с дървени блюдцем ще помогне да се запази оригиналния вкус и ще си купи модерен стил. ✅ ОПАКОВКА и ОБЕМЪТ-В този комплект чаши включва : 1 чаена чаша и 1 чинийка. 10 унции (могат да се мият в миялна машина, но не и в микровълнова фурна. ✅Поводи-Този комплект за приготвяне на чай / кафе, подходящи за всички видове чай, кафе и други напитки.Той широко се използва у дома, в хотела, в бизнеса, в страната, в офиса и за пътуване, това е най-добрият избор за изпращане на подаръци на семейството/приятели/бизнес партньор, идеален подарък за деца, приятели, любовници и роднини.

Други функции

Най-добри сделки