.

.

МАГАЗИН INDYA Дървена Декоративна Ковчег ръчна работа с Пентаграма Горе|Вар|Ковчег на гръдния Кош, Органайзер За Бижута, Ковчег На паметта, Съкровище, Държач за Украш?

МАГАЗИН INDYA Дървена Декоративна Ковчег ръчна работа с Пентаграма Горе|Вар|Ковчег на гръдния Кош, Органайзер За Бижута, Ковчег

BGN 5.99

Брой продукти
На склад

✅ Размер : Дължина – 7 см х широчина – 5 см х височина - 2 ✅ РЪЧНА дърворезба : Тази ковчег изцяло е изработен ръчно с използването на прости занаятчийски инструменти и дърво манго с отлично качество, законно събрана.Той идва с разположени на повърхността на пентаграммами, които означават правото си на живот и е отговорен за развитието. ✅ ВИСОКО КАЧЕСТВО : здрава панта.Непринуден външен вид с красива тюркоазена за пране на тапицерия, която отличава тази ковчег. Изработена ръчно от екологично дърво манго.Признато е здрав и водоустойчиви покрития.За направата на тази кутия се използва чисто натурално дърво.Ръчна дърворезба и украса, възможни са вариации във формата на клони, песъчинки, минерални натрупвания и незначителни дефекти.Те се считат за част от уникалността и очарованието на естествено дърво. ✅ МНОГОФУНКЦИОНАЛНО СЪХРАНЕНИЕ : В тази кутия има достатъчно място за съхранение на вашите бижута, украшения, амулети, копчета за ръкавели и т. Също може да се използва за съхранение на скъпоценни камъни, часовници, карти таро, билки, елементи на фън шуй, ключове, бележки, малки съкровища, аксесоари за шиене, бродерия и неподвижен, а също и за да придадат елегантност на туалетному на масата или всяко друго място.Той изглежда страхотно на прикроватной нощното шкафче, рафт или на щанда. ✅ Страхотни идеи за подаръци : обмислена идея за подарък за вашите любими хора.Независимо дали е декор за хола вашия дом или подарък за някой специален като красивия подарък за рожден Ден, нов дом или за годишнина от всеки празник, ковчег с пентаграма ще се превърне в изключителен подарък.

Други функции

Най-добри сделки