.

.

Детско успокояващ плюшевое одеяло с цветни бирками Квадратни Успокояващ одеяла за момчета и момичета -Меки и удобни-Сладки детски Защитни одеяла с прорезывателем

Детско успокояващ плюшевое одеяло с цветни бирками Квадратни Успокояващ одеяла за момчета и момичета -Меки и удобни-Сладки

BGN 4.99

Брой продукти
На склад

Памук
➤ Детско одеало с бирками - Цветни бележки, неотразимые бележки от сатенена лента по ръба, памучно защитно одеяло осигурява тактилните усещания за любознателните малки пальчиков.
➤ Облекчаване на дискомфорта при прорезывании зъби-100% храна силикон, детски прорезыватели са достатъчно меки, за венци на кърмачета, може да се използва за дъвчене, като същевременно осигуряват незабавно облекчение при прорезывании на зъбите и масаж на венците.
➤ Идеална - детско одеало с правилния размер (11x11 инча), което вашето дете ще може да носите със себе си, където и да отиде, създавайки у него успокояващо усещане за сигурност, независимо от мястото.
➤ Удобно и безопасно-100% памук, ни одеяло taggie много меко и приятно за кожата на бебета.Осигурете на детето си на комфорт и безопасност.
➤Чистота -Това е меко одеяло може да се пере в машина, което улеснява почистването, просто го хвърлят в коша за пране.

Други функции

Най-добри сделки