.

.

Инструменти за Съда Healeved 5 бр., Обгаряне, Масажор За Ръце, Държач За Крака, Масаж на акупунктурни Точки, Стоманена Задна Чаша, Краката, Тялото, Мед Гърне, Китайски, Точ?

Инструменти за Съда Healeved 5 бр., Обгаряне, Масажор За Ръце, Държач За Крака, Масаж на акупунктурни Точки, Стоманена Задна Чаша,

BGN 23.99

Брой продукти
На склад

1 БАНКА за ОБГАРЯНЕ - Плитко золоотделение, пепел от загуба.ПРЕНОСИМ БОКС за обгаряне - Използвайте моксу, за да я стопля дълбоките тъкани под кожата с помощта на този бокса, за да медицинското обгаряне с билки, за подобряване на вътрешната циркулация.ТОПЛИНА ЗА ОБГАРЯНЕ - направен е от здрави материали, е безопасна и удобна за използване.ДЪРЖАЧ за ЩЕКИ - хлопчатобумажный дизайн, за да излезете.МОКСА-ГОРЕЛКА - Може да се използва за цялото тяло, такова като на гърба, ръцете, раменете, врата и т. Списък на пакетите 1 x банка за обгаряне, Особености - памук дизайн на изхода. - Направен е от здрави материали, сигурно и бъдете уверени в употреба. - Използвайте моксу, за да я стопля дълбоките тъкани под кожата чрез тази кутия за медицинското обгаряне с билки, за подобряване на вътрешната циркулация. - Материал : мед - Размер : 8,00 X5,70 X5,70 см / 3,14 X2,24 X2,24 инча - Дизайн централно закрепване удобен за определяне на мокса-пръчки. - Може да се използва в няколко части на тялото. - Цвят : златист Информация за продукта Прижигающий отопление търсите професионален, която е достъпна на горелката за мокса-пръчки?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашите ръчно изработени комплект горелки мокса stick трябва да отговарят на вашите нужди. Медицинското обгаряне с билки може да се прости и неприхотливым в употреба. Висококачествени материали горелки мокса осигурява практичност и популярност.

Други функции

Най-добри сделки