.

.

Снопчета за мигли Удължаване на миглите със собствените си ръце 78шт. Мигли Пучковые Мигли D Curl 10 мм Снопчета Мигли Тънки Снопчета Мигли Дълги Снопчета за Мигли Удъл?

Снопчета за мигли Удължаване на миглите със собствените си ръце 78шт. Мигли Пучковые Мигли D Curl 10 мм Снопчета Мигли Тънки Снопчета

BGN 6.66

Брой продукти
На склад

【78 бр в кутия】 За разлика от обикновените марки, Crislashes има по-голямо количество фалшиви мигли, отколкото обикновените продукти, е клъстер удължаване на миглите има два стила, естествена, а другата е ефектен, който може максимално да отговарят на нуждите на вашия продукт.Всеки стил има две криви : C Единичен дължина : 10 мм, 12 мм, 14 мм, 16 мм, дължина на сместа 8-16 мм : (8 мм * 2,10 мм * 2,12 мм * 3,14 мм * 3,16 мм * 3). 【Салонное качеството на Една и съща дължина : 10 мм, 12 мм, 14 мм, 16 мм, дължина на сместа 8-16 мм : (8 мм * 2,10 мм * 2,12 мм * 3,14 мм * 3,16 мм * 3). 【Салонное качество и 72-часова фиксация】 Нашите общи миглите са изработени от висококачествени влакна материал, мек и удобен.Когато се подаде заявление за удължаване на миглите, това на практика ще увеличи очите ви и ще ви направи по-очарователна. 72-часова непрекъсната завивка ще ви представим необичайни усещания. 【Много лесно да се прилагат, спестява пари и време】 Можете да носите индивидуални мигли Crislashes САМ себе си у дома или на всяко друго място, вие ще получите същото качество на удоволствие, без да посещавате салон.Снопчета за мигли е много лесно да се вземат, и вие можете лесно да им само за няколко минути.Използвайте професионален пинсети за изграждане на миглите, за леко облекчаване на снопчета мигли с долната част на наращенных на миглите, а след това нанесете лепило за мигли изчакайте 30 секунди и нанесете снопове тънки мигли в корените на вашите собствени мигли. 【Се прилага удобно и без товар】Мигли Crislashes са много тънки пръти, които плътно до основата на миглите.Направления на миглите завиваются леко, лесно и удобно, когато ги носите.Crislashes се фокусира върху създаване на усещане, което носите въздух, не се притеснявайте за натоварване на вашите клепачи. 【Приятелско следпродажбено обслужване на клиентите】 Като професионален производител на удължаване на миглите, нашата философия за обслужване на клиента е на първо място!Ако имате някакви въпроси относно нашите връзки за мигли, моля, не се колебайте да се свържете с отдела ни за обслужване на клиенти.Ние сме щастливи да ви помогнем!.

Други функции

Най-добри сделки