.

.

Титуляр Гъба за мивки DOITOOL, 4 Комплекта, Магнитен Държач за Сапун от Неръждаема Стомана, Подвесная препарат за съдове с Вендузата, монтиран на стената препарат за съ?

Титуляр Гъба за мивки DOITOOL, 4 Комплекта, Магнитен Държач за Сапун от Неръждаема Стомана, Подвесная препарат за съдове

BGN 6.52

Брой продукти
На склад

⭐️【 Материал】 е Изработен от висококачествен магнит, магнитни засмукване и защита от падане, лесно се адаптира и се инсталира ⭐️【Компактен дизайн】: държач за сапун на магнитна вакуум присоске, може би, най-малкият в света на държач за сапун.Заемат много малко място. ⭐️【Издънка】: Конструкция издънка е по-удобно.Можете да го преместите от едно място на друго, не сверля дупки. ⭐️【 Дръжте сапун суха】: Дръжте сапун сухи и чисти.it във въздуха, за да се ограничи прехвърлянето на вода и намаляване на растежа. 【Многофункционален】 : идеален за душата, баня и кухня.Можете да сапун или да използвате ключодържатели ( или магнитни предмети). ⭐️【 Материал】 е Изработен от висококачествен магнит, магнитни засмукване и защита от падане, лесно се адаптира и се инсталира. ⭐️【Компактен дизайн】: държач за сапун на магнитна вакуум присоске, може би, най-малкият в света на държач за сапун.Заемат много малко място. ⭐️【Издънка】: Конструкция издънка е по-удобно.Можете да го преместите от едно място на друго, не сверля дупки. ⭐️【 Дръжте сапун суха】: Дръжте сапун сухи и чисти.it във въздуха, за да се ограничи прехвърлянето на вода и намаляване на растежа. 【Многофункционален】 : идеален за душата, баня и кухня.Можете да сапун или да използвате ключодържатели ( или магнитни предмети).Характеристики : 【 Материал】 е Изработен от висококачествен магнит, магнитни засмукване и защита от падане, лесно се адаптира и се инсталира.【Компактен дизайн】: държач за сапун на магнитна вакуум присоске, може би, най-малкият в света на държач за сапун.Заемат много малко място.【Издънка 】: Конструкция издънка е по-удобно.Можете да го преместите от едно място на друго, не сверля дупки.【Дръжте сапун суха】: Дръжте сапун сухи и чисти.it във въздуха, за да се ограничи прехвърлянето на вода и намаляване на растежа.【Многофункционален】 : идеален за душата, баня и кухня.Можете да сапун или да използвате ключодържатели (или магнитни предмети). Технически характеристики : - Цвят : прозрачен;- Размер : около 3,10 X1,90 X3,20 см/1,22 X0,75 X1,26 инча; Материал : неръждаема стомана, магнит;- Забележка : Обтегач извърши в произволен стил; -съдържание на Пакета : 4 комплекта на каботажните за сапун.

Други функции

Най-добри сделки