.

.

Hanjaytop Органайзер за парцал и метла, с монтиран на стената, от Неръждаема Стомана, Тежкотоварни Органайзер за градински и кухненски Гаражни инструменти, Стенен Държ?

Hanjaytop Органайзер за парцал и метла, с монтиран на стената, от Неръждаема Стомана, Тежкотоварни Органайзер за градински и кухненски

BGN 39.52

Брой продукти
На склад

МетлиФлакони със спрей.Лъжички за боклук.Парцал за избърсване на праха.Спортни съоръжения.Всеки друг инструмент. ✅【ОТ ЕЛЕМЕНТАРНО До ДОМА】Ако имате по рафтовете в банята, кухнята или гаража са почистващи препарати, подреди нещата с тази система на организация за съхранение, която искате да покажете на вашите гости!. ✅【МНОГОЦЕЛЕВИ на ЗАКРИТО и открито,】 почистете своята метла, швабру, гребла, инструменти и много други!Идеален за кухня, килер, гараж, офис, отличен, подходящ и за търговска употреба, а благодарение на защитен от атмосферните влияния дизайн на този притежател е подходящ дори за съхранение на градински инструменти на открито или в плевнята!. ✅【Здрав】 стенен държач за метли е изработена от неръждаема стомана 304, устойчиви на корозия, влага и водоустойчив.В сравнение с пластмасова поставка за метли, той е по-здрав и издръжлив.А това е монтиране на стена за закачалки за метли побира до 200 кг. ✅【2 начина за инсталиране на】 Този титуляр за парцал и метла е много лесен за инсталиране и употреба, винтове за дърво пробити и самозалепващи за вашите възможности за инсталиране парцели за подпори за метли и швабр, можете да изберете най-добрия начин за себе си.(За окачване на теглото или на открито се препоръчва за пробиване на винтове). ✅【За обслужване на клиенти】 Ние отделяме специално внимание на качеството на продукта и ценим опит покупки на нашите клиенти.Към всеки приобретенному от нас продукт е приложен приятелско обслужване на клиенти 24/7.Моля, проверявайте съдържанието на опаковката е по малко от нея.Всеки път, когато имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Държач за метли Hanjaytop 304 от неръждаема стомана, предназначени за удобно инсталиране на метли и швабр всякакъв тип и размер, снабден : . Превърнете Този Хаотичен куп метли, швабр и почистващи препарати в Най-организираната част от Дома си С помощта на едно просто решение : стенен притежателя за метли Hanjaytop от неръждаема стомана!.Почти всичко в нашите домове има определено място за съхранение, нали?.Но какво ще кажете за метли и швабр?Какво място за тяхното съхранение е най-добре?.Е, дали е в банята, на терасата, в пералното помещение (ако има такъв), пералнята или къде точно се съхраняват тези едрогабаритните почистващи средства?.Е, сега със 7-слотным държач за метли от Hanjaytop при всякакви вашите метли, швабр, почистващи спрейове и парцали може да бъде на своето място за съхранение във всяка стая на вашия дом, което желаете!.

Други функции

Най-добри сделки