.

.

Направи си сам Двойно Пълнени с Портокалов Крем Праскова Кайсия Топка, Венец, Арка, Комплект за къпане на Бебето, Булчински Душ, Партита по Повод Рожден Ден, Сватби, ?

Направи си сам Двойно Пълнени с Портокалов Крем Праскова Кайсия Топка, Венец, Арка, Комплект за къпане на Бебето, Булчински

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

В комплект гирлянди от балони с двойна плънка са включени 40 бр сдвоенных оранжеви балони (5-10 бр. сдвоенных кремаво-персиковых балони (5-10 бр. сдвоенных абрикосовых балони (5-10 бр.), бели балони (5-10 бр. на 5-метрова верига за балони, 100 бр. лепило точки, 2 куки, 1 бр.Цветовете, определени за арка от балони с двойна плънка - портокал, крем, праскова, кайсия - се получават просто прекрасни.Балони представлява комбинация от два вида балони, разположени един в друг, които наистина придават желания от вас цвят.Комплект арка-гирлянди от балони е много лесен за сглобяване.Събира всичко това заедно е много радостно, и крайния резултат ще се превърне в съвършенство за вашето парти.Гирлянда от балони е идеален за къпане на бебето, булчински душ, партита по повод рождения ден, на душата приятели, абитуриентски, сватбени, семейни партита, годеж.Това е най-просто украса с най-голям ефект "уау" на всяко парти, на закрито или на открито като фон за фотобудки.Всички балони, изработени от естествен латекс с високо качество, безопасно, действително нетоксичен и е много траен.За тази цена вие получавате толкова много балони и огромна арка за вашия специален ден!.В комплект гирлянди от балони с двойна плънка са включени 40 бр. сдвоенных оранжеви балони (5-10 бр. сдвоенных кремаво-персиковых балони (5-10 бр. сдвоенных абрикосовых балони (5-10 бр.), бели балони (5-10 бр. на 5-метрова верига за балони, 100 бр. лепило точки, 2 куки, 1 бр.Цветовете, определени за арка от балони с двойна плънка - портокал, крем, праскова, кайсия - се получават просто прекрасни.Балони представлява комбинация от два вида балони, разположени един в друг, които наистина придават желания от вас цвят.Комплект арка-гирлянди от балони е много лесен за сглобяване.Събира всичко това заедно е много радостно, и крайния резултат ще се превърне в съвършенство за вашето парти.Гирлянда от балони е идеален за къпане на бебето, булчински душ, партита по повод рождения ден, на душата приятели, абитуриентски, сватбени, семейни партита, годеж.Това е най-просто украса с най-голям ефект "уау" на всяко парти, на закрито или на открито като фон за фотобудки.Всички балони, изработени от естествен латекс с високо качество, безопасно, действително нетоксичен и е много траен.За тази цена вие получавате толкова много балони и огромна арка за вашия специален ден!.

Други функции

Най-добри сделки