.

.

KLKCMS Навесная Въже и Метла, Органайзер за Самостоятелно почистване, Многофункционални Скоба за Съхранение на Инструменти, Окачен Скоба за Кухня, Баня, Пералн?

KLKCMS Навесная Въже и Метла, Органайзер за Самостоятелно почистване, Многофункционални Скоба за Съхранение на Инструменти,

BGN 28.00

Брой продукти
На склад

* : можете да го използвате за организиране на швабр, метли, чадъри и т * Водоустойчив : може да се използва в кухнята, в банята, в пералното помещение, гараж, офиса или навсякъде, където имате нужда от него. * Здрав Здрав : здрав органайзер за инструменти с притежателя на въже, може да разглаживать повърхността при падането. * Лесна инсталация : не се изисква пробиване, просто няма повреди или петна върху мебели и стени.Описание : - Траен : органайзер за инструменти с най-различни държач за меки материали, могат да се изглаждат повърхността на пролапс. -Водоустойчив : може да се използва в кухнята, в банята, пералното помещение, гараж, офиса или навсякъде, където имате нужда от него. - : можете да го използвате за организиране на швабр, метли, чадъри и т. - Лесна инсталация : не се изисква пробиване, просто няма повреди или петна върху мебели и стени. Таблица с размер : 13.1x4 дървен материал.76inch Опаковката включва : 1 Държач за парцал за стени Забележка : 1. Моля се допуска малка грешка се дължи на ръчно измерване. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. Пожелавам ви приятно пазаруване в Онлайн!.

Други функции

Най-добри сделки