.

.

Органайзер за Колиета Cabilock, Ковчег За Обеци, Ключодържател, Държач за Бижута Кутия за Бродерия, Празна Кутия За Тъкани, Контейнер За Бижута, Игла Инструмент, Малък К?

Органайзер за Колиета Cabilock, Ковчег За Обеци, Ключодържател, Държач за Бижута Кутия за Бродерия, Празна Кутия За Тъкани,

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

ПлатТази ковчег за бижута ви е просто необходима.Лесно се носи с себе си, че е много подходящ за пътуване.С прост дизайн, нашата ковчег за бижута може да предложите на вашите бижутата от повече пространство за съхранение.Идеален за лична употреба или със специално използване в бижутериен магазин, добре упорядочивая украса.Компактен размер, този ковчег за бижута не заема твърде много място, когато се използва.Ти можеш да го поставите където си пожелаете.Ковчег за бижута изработена от добро матерчатого материал с отлична обработка и здрава.Описание Това е ковчег за бижута, която е изработена от материали.Тя може да се използва като подарък кутия за бижута в "Свети Валентин".Изработен е от плат и преносим.Това ще създаде приятна и комфортна атмосфера във вашия дом.Характеристики - Цвят : червен - Материал : плат Размер : около 12,50 X11,50 X6,50 см / 4,91 X4,52 X2,55 инча - Ковчег за бижута изработена от добро тъканта материал с отлична обработка и здрава. - Компактен размер, този ковчег за бижута не заема твърде много място, когато се използва.Ти можеш да го поставите където си пожелаете. - Просто благодарение на структурата на нашата ковчег за бижута може да предложите на вашите бижутата от повече пространство за съхранение. - Идеален за лична употреба или със специално използване в бижутериен магазин, добре упорядочивая украса. - Този ковчег за бижута ви е просто необходима.Лесно се носи с себе си, че е много подходящ за пътуване.- Цвят : червен 1.- Размер : 12,5 X11,5 X6,5 см. на Помещение включва 1 x кутия в китайски стил.

Други функции

Най-добри сделки