.

.

Съдържание на пакета Miytsa-1 Капачка сцепного устройство за ремарке от тежка рамка от каучук, 2-инчов части за мъничета капачки сцепного устройство за ремарке, подход?

Съдържание на пакета Miytsa-1 Капачка сцепного устройство за ремарке от тежка рамка от каучук, 2-инчов части за мъничета капачки

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

★ Високо качество : Поставяне на капака все още мъниче сцепного на устройството е изработен от висококачествена черна мека гумаТой има по-дълъг срок на експлоатация и може да се използва в продължение на дълго време. ★ Практичен дизайн : Кутията на приемника сцепного устройства, проектирани за оптимално удобство.Той е изработен от здрава черна гума, има лента за закрепване на тръбата.Не се тревожи за падането на капака по време на шофиране. ★ Добра защита : капачка сцепного устройство на ремаркето позволява да се поддържа чистота на приемната тръба прицепного устройство.Той може също да задържат мръсотия, прах, дъжд, сняг от попадане в тръбата и да се предотврати корозията на тръбите на приемника.Делото сцепного устройство на ремаркето може добре да защитите вашия автомобил. ★ Универсална засаждане : Този 2-инчов щекер за тръба е подходящ за 2 х 2-инчов приемни тръби.Той може да бъде съвместима с повечето видове автомобили, а не с всички видове.Моля, запознайте се с посочените по-горе размери преди да поръчате. ★ След продажбата : Ако имате някакви въпроси за използване, моля, свържете се с нас по всяко време директно, ние ще решим проблема ви в рамките на 24 часа в делничните дни. ★ Високо качество : Поставяне на капака все още мъниче сцепного на устройството е изработен от висококачествена черна мека гума.Той има по-дълъг срок на експлоатация и може да се използва в продължение на дълго време. ★ Практичен дизайн : Кутията на приемника сцепного устройства, проектирани за оптимално удобство.Той е изработен от здрава черна гума, има лента за закрепване на тръбата.Не се тревожи за падането на капака по време на шофиране. ★ Добра защита : капачка сцепного устройство на ремаркето позволява да се поддържа чистота на приемната тръба прицепного устройство.Той може също да задържат мръсотия, прах, дъжд, сняг от попадане в тръбата и да се предотврати корозията на тръбите на приемника.Делото сцепного устройство на ремаркето може добре да защитите вашия автомобил. ★ Универсална засаждане : Този 2-инчов щекер за тръба е подходящ за 2 х 2-инчов приемни тръби.Той може да бъде съвместима с повечето видове автомобили, а не с всички видове.Моля, запознайте се с посочените по-горе размери преди да поръчате. ★ След продажбата : Ако имате някакви въпроси за използване, моля, свържете се с нас по всяко време директно, ние ще решим проблема ви в рамките на 24 часа в делничните дни.

Други функции

Най-добри сделки