.

.

Ipetboom 1 бр., Шапка за Шапки, Розови шапки, Декор, с Превръзка на Главата, Аксесоари за Котешки Торта, Рокля за домашни любимци, Предмети за Cosplay, Необичаен Регулируема К?

Ipetboom 1 бр., Шапка за Шапки, Розови шапки, Декор, с Превръзка на Главата, Аксесоари за Котешки Торта, Рокля за домашни любимци,

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

ПРАЗНИЧЕН костюм-Идва с еластична лента, подходящ за повечето домашни любимци, като котки, кучетаДЕТСКА шапка за рожден ден - един прекрасен реквизит за фотосесия за рожден ден, банкети и други събития.Забавна шапчица за кучета - Изискани детайли и дизайн правят вашия домашен любимец стръмен, уникален и пленителен.Плюшено прическа за кучета-меки и удобни в чорап, който няма да навреди на вашия домашен любимец. Плюшена котка-Форма за торта прави вашата котка или куче, по-очарователна, уникална и привлекателна. празничен костюм-Идва с еластична лента, подходящ за повечето домашни любимци, като котки, кучета. детска шапка за рожден ден - един прекрасен реквизит за фотосесия за рожден ден, банкети и други събития.Забавна шапчица за кучета - Изискани детайли и дизайн правят вашия домашен любимец стръмен, уникален и пленителен.Плюшено прическа за кучета - меки и удобни в чорап, който няма да навреди на вашия домашен любимец. плюшена котка-форма за торта прави вашата котка или куче, по-очарователна, уникална и привлекателна. Предпоставка включва 1 х капачка за домашни любимци Характеристики-Това е не само капачка за рожден ден, но и красив реквизит за снимки на домашни любимци и ежедневни капачка за кучета. - Тази капачка за домашни любимци извършва под формата на тортата, който е прекрасна шапочкой за рождения ден на кучето. - Материал : плюшени, пластмасови шапки плюшени кучета. -Плюшено материал и лесен за ползване, вашият домашен любимец ще се влюби в тази превръзка на главата му за рождения си ден. - Подходящ за повечето случаи, като например рожден ден, на разходка, на парти или просто превръзка на главата си в деня на раждане на кучето в ежедневния живот. - Размер : прибл. 12,00 X12,00 X7,00 см/4,72 X4,72 X2,75 инча детска шапка за рожден ден. -Идва с еластична лента, подходяща за повечето домашни любимци, като котки, кучета и т., Регулируема капачка за домашни любимци. Информация за стоки Куче шапчица Идеален подарък за вашите домашни любимци на всекидневния живот или парти по случай рождения ден.Шапка под формата на торта за рожден ден Позволете на вашия домашен любимец да се присъединят към веселбата в тази шапка. детска шапка за рожден ден В нея вашият домашен любимец ще изпъкне и да изглежда перфектно. кавайная шапка за котки Очарователен шапка под формата на торта за вашите домашни любимци, което им позволява да споделят с вас любовта и веселие.

Други функции

Най-добри сделки