.

.

Фотьойл-легло за татуировка-салон ZYHHDP, Легло за лице с регулируема височина 10 кутия, Удебелена гъба с Висока плътност за спа центъра, клиника (Цвят: кафяв)

Фотьойл-легло за татуировка-салон ZYHHDP, Легло за лице с регулируема височина 10 кутия, Удебелена гъба с Висока плътност

BGN 26.28

Брой продукти
На склад

【Регулируема облегалка】Широка висока облегалка и регулируем ъгъл на наклона на масата съответства на извивката на човешкото тяло, те са ергономични и удобни, напълно облекчава натоварването от гръбначния стълб, врата и кръста 【Здрава конструкция】Масажна маса е изработена от висококачествени стоманени тръби и високо съдържание стоманени въжета, които позволяват постигане на по-голяма носеща способност. 【Удобен и мек】 Масажна маса, оборудван с гъба с висока плътност, което осигурява мекота и комфорт. 【Гуманизированный дизайн】на облегалката за глава с притежателя идва с отвор, предназначени за лица, хора, която е подвижна и лесно се премахва, ако това не е необходимо. 【Лесна инсталация】Спа-легло лесен за инсталиране, подробни инструкции за инсталацията ще намерите в ръководството, всички аксесоари са включени в комплекта. 【Регулируема облегалка】Широка висока облегалка и регулируем ъгъл на наклона на масата съответства на извивката на човешкото тяло, те са ергономични и удобни, напълно облекчава натоварването от гръбначния стълб, врата и кръста. 【Здрава конструкция】Масажна маса е изработена от висококачествени стоманени тръби и високо съдържание стоманени въжета, които позволяват постигане на по-голяма носеща способност. 【Удобен и мек】 Масажна маса, оборудван с гъба с висока плътност, което осигурява мекота и комфорт. 【Гуманизированный дизайн】на облегалката за глава с притежателя идва с отвор, предназначени за лица, хора, която е подвижна и лесно се премахва, ако това не е необходимо. 【Лесна инсталация】Спа-легло лесен за инсталиране, подробни инструкции за инсталацията ще намерите в ръководството, всички аксесоари са включени в комплекта.Можете да регулирате ъгъла на наклона на главата с останалите, е да се приемат различни позиции за различен масаж на врата и главата.Висококачествени гумени облицовки износостойки и са силно устойчиви, така че крака на леглото и пода, не пострадали.Насладете се на тихо и приятно масаж с помощта на този тихи масаж на масата.Изпълнен с много дебела подплата за равномерно надавливания върху цялото тяло, по-мека за подобряване на усещането от масажа.Технически спецификации : Цвят : кафяво, розово, лилаво Материал : спондж Размер : 180 * 60* 65 см/ 70.59 Съдържание на опаковката : 1 х масажът легло 1 х подголовникпособия① Размер изделия се измерва ръчно, е възможно една малка грешка, моля обърнете се към самия продукт.

Други функции

Най-добри сделки