.

.

Ravmix, Нощна Шапка от естествена Коприна Черница Тутового цвят за жени, Грижа за Косата, и От двете Страни, Обвиване на тялото за Сън от Естествена Коприна 21 Momme, Нощна ?

Ravmix, Нощна Шапка от естествена Коприна Черница Тутового цвят за жени, Грижа за Косата, и От двете Страни, Обвиване на тялото

BGN 10.26

Брой продукти
На склад

Качествена двойна подплата от естествена коприна 21 mommeСупер мека, гладка и дишаща.Контролирайте сутрин на таблата.Препоръчва се за фризьорски салони.Класически плиссированный дизайн.Един размер подходящ за повечето прически. Опаковъчна хартия от 1 бр. копринени шапки за сън. 【От двете страни на 100% коприна тутового дърво】 Коприна шапчица за коса Ravmix изработени от коприна тутового дърво марка 6 A 100% 21 momme, гладка, мека, лека, дишаща, високо еластична лента отзад и я задържа в главата, класически дизайн с закручиванием отпред за по-голям комфорт и липсата на следи върху главата си, идеална за всички сезони. 【Най-добрите грижи за вашата коса】Коприна шапчица Ravmix за къдрава коса помага за намаляване на каша и износване на косата по време на нощен сън, тя може да защити прическата, запазва влажността и блясък на косата, съхранявайки ги хубаво снесени през нощта, на сутринта вече няма катерене или истирающихся коса!Освен това, той е идеален за поддържане на свежестта на вашата прическа при измиване на лицето, грижа за кожата, нанасяне на грим, готвене и почистване на дома. 【Голям размер】 коприна шапчица Ravmix за сън е подходящ за обиколка на главата 22 "~ 25", подходящ за повечето прически : гъста дълга коса, къдрава/права коса и etc.It плътно прилепнала към главата и защитава косата от выдергивания, не е твърде здраво и не твърде свободно, събудете се със здрави коса. 【Идеален избор за подарък】Коприна обвивка за коса е опакован в елегантна подарък кутия.Чудесен подарък за съпруга, майка, Приятелка или просто за Себе си!Идеален избор за подарък за дамите на Ден, Свети Валентин, Коледа, Годишнина, Ден на майката, Ден на благодарността и всеки ден, което си струва да се отбележи. 【Че получавате】 1 бр. голяма коприна шапчица за сън (опаковани в подарък една кутия)!Ако има някакви проблеми с качеството, моля, пишете ни на свободно, ние ще работим с вас, за да оправя всичко. 【От двете страни на 100% коприна тутового дърво】 Коприна шапчица за коса Ravmix изработени от коприна тутового дърво марка 6 A 100% 21 momme, гладка, мека, лека, дишаща, високо еластична лента отзад и я задържа в главата, класически дизайн с закручиванием отпред за по-голям комфорт и липсата на следи върху главата си, идеална за всички сезони. 【Най-добрите грижи за вашата коса】Коприна шапчица Ravmix за къдрава коса помага за намаляване на каша и износване на косата по време на нощен сън, тя може да защити прическата, запазва влажността и блясък на косата, съхранявайки ги хубаво снесени през нощта, на сутринта вече няма катерене или истирающихся коса!Освен това, той е идеален за поддържане на свежестта на вашата прическа при измиване на лицето, грижа за кожата, нанасяне на грим, готвене и почистване на дома.

Други функции

Най-добри сделки