.

.

Нощна шапчица Tophappy с широки Еластични полета, Сатен душ Капачка, Капачка За Грижа за косата Класическа Коприна шапчица от Мека Еластична превръзка на главата и нощ?

Нощна шапчица Tophappy с широки Еластични полета, Сатен душ Капачка, Капачка За Грижа за косата Класическа Коприна шапчица от Мека Еластична

BGN 22.95

Брой продукти
На склад

100% чисто нов и високо качествоМатериал : предлага се от еластични, леки тъкани, включително хлопчатобумажный плетива, трикотаж за пуловери, смесовый трикотаж, платове с пайети и рюшами. Ежедневието е основна материя, която ще бъде в основата на гардероба.Един размер, подходящи за повечето.Могат да се носят от жени с коса, така и без тях. Инструкции за пране : Ръчно или машинно пране, студен, съхраняващ цикъл.Подсушете върху равна повърхност или да се мотае да изсъхне.Нощна шапчица с широка периферия от дъх на бебето, сатен душ капачка, капачка за грижа за косата Описание : 1. 100% чисто нов и високо качество материал2. Идеален за защита или пълно скриване на отдръпването на линията на косата от слънцето.Спортен шапки за практикуване на спорт и в салона, няколко цвята, за да изберете всички модни и красиви. За жените, страдащи косопад поради химиотерапия за рак, алопеция или друг косопад, свързани с медицински свидетелства.Това е стилна и удобна алтернатива на парикам и повязыванию шапки шалове.Също така и за ежедневието жени или жени, които току-що родено дете. параметри : Стил : Капачка за сън / за коса / за душ Цвят : черен, лилав, тъмно син, тюркоаз, хакове, червен Материал : предлага се от еластични, леки тъкани, включително хлопчатобумажный плетива, трикотаж за пуловери, смесовый трикотаж, платове с пайети и рюшами. Ежедневието е основна материя, която ще бъде в основата на гардероба. Свободен приятелка чувстват добре.Пълно покритие на главата.Един размер, подходящи за повечето.Могат да се носят от жени с коса, така и без тях. (27*14*1 см) Инструкции за пране : Ръчно или машинно пране, студен, съхраняващ цикъл.Подсушете върху равна повърхност или да се мотае да изсъхне.Пратката включва : 1 х шапчица за коса Забележка : 1. 1 инч = 2,54 см; 1 см = 0,39 инча. Поради различните партиди от производство са възможни отклонения от 2-3 см, за стоки. Цвят на монитора на вашия компютър може леко да се различават от действителните цветове на продукта, в зависимост от настройките на вашия монитор.

Други функции

Style:
Sleep/Hair/Shower Cap
Color:
Black,Purple, Navy,Teal,Khaki,Red
Material:
offered in stretchy, light weight fabrics including Cotton Knit, Sweater Knit, Blended Knit, Sequined and Ruffle Fabric.
Casual basic that will be a wardrobe staple.:
Relaxed cut for a comfy fit. Full head coverage.:
One Size Fits Most. Can be worn by women with or without hair. (27*14*1CM):
Washing Instructions:
Hand Wash or Machine Wash, Cold, Gentle Cycle. Dry Flat or Hang to Dry. Do Not Bleach.
Package included:
1 x Hair Cap:
Note:
1. 1 Inch=2.54 CM; 1 CM=0.39 Inch.:
2. Due to different producing batches, there may be deviation of 2-3cm for items.:
3. Colors on your computer monitor may differ slightly from actual product colors depending on your monitor settings. :
Най-добри сделки