.

.

Хартия за картички Lokta ръчна изработка размер 5x7 инча с Декольтированным ръба. Хартия Lokta без дърво за пури в ограничени бройки на канцеларски материали, печат и Дек?

Хартия за картички Lokta ръчна изработка размер 5x7 инча с Декольтированным ръба. Хартия Lokta без дърво за пури в ограничени

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Хартия за картички ръчна изработка Lokta размер 5x7 инча без дърво хартия в ретро стил с декольтированными (груби) ръбове.Изработено от храсти локты, роден в Хималайските планини.Красива натурална текстура с влияния кората на храста локта.Дебелината може да варира от лист към лист поради ръчна изработка на хартия.Храсти локты бързо да се възстанови след рязане.Отличен за diy, покани, благодарственных писма, реклами и много други.Поддържа 1000-годишна традиция на производство на хартия.С гордост изработени ръчно в Непал. Хартия за картички Lokta ръчна изработка размер 5x7 инча без дърво. Хартия в ретро стил с декольтированными (груби) ръбове.Изработено от храсти локты, роден в Хималайските планини.Красива натурална текстура с влияния кората на храста локта.Дебелината може да варира от лист към лист поради ръчна изработка на хартия.Храсти локты бързо да се възстанови след рязане.Отличен за diy, покани, благодарственных писма, реклами и много други.Поддържа 1000-годишна традиция на производство на хартия.Гордо изработени ръчно в Непал. Картонена хартия Lokta размер 5x7 инча (на снимката 100 листа) - предлага се в опаковки от 25, 50 или 100 листа.

Други функции

Най-добри сделки