.

.

Прибиращ Барабани за кабинет KUKIXO за тежки условия на работа, Прибиращ се Метален Прът за Камериер в килера, на Пръчки за окачване на дрехи, Прибиращ се Закачалка за ?

Прибиращ Барабани за кабинет KUKIXO за тежки условия на работа, Прибиращ се Метален Прът за Камериер в килера, на Пръчки за окачване

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

【Метална прибиращ барабани за кабинет 】 е Изработен с рамка от толстостенного алуминиева сплав, която осигурява дълъг живот и елегантност на вашата организация на гардероба systemit все още е стабилен след като десетки хиляди тестове за подслушване и изготвяне, е здрава и дълъг живот, натоварване 35 кг / 77 килограма. 【Телескопична плъзгаща се конструкция】 Закачалки за дрехи за шкафове и гардеробных, можете да ги повдигне и да дръпнете.Всяка от подвижните железопътни кабинета могат да работят независимо един от друг, без смущения, подходящ за употреба в шкафове и гардеробных за отлично решение за пестене на място при съхранение, също така добре под плотове и в кухни или бани за топъл кърпи. 【Компактен органайзер за гардероб】 Това е многофункционална закачалка за дрехи, на която можете да окачите облекла, вратовръзки, шалове, а не само панталони.Това е максимално използва пространство, така че ще има достатъчно място за други цели. 【Богат на функции барабани камериер за кабинет】Телескопичен водач выдвижного тип за кабинет, екскурзовод на приплъзване.Плъзгаща се пътека, гладка, с ниско съпротивление, удобна и приятна за използване.Лесно можете да се мотае дрехи, шалове, ризи, костюми, дънки, рокли и панталони и т. Можете да изтъкне, закачалка за дрехи, за да се видят дрехи, му е по-удобно да вземат със себе си. 【Лесна инсталация】 Всеки може да го направи лесно, просто инсталирайте винтовете и привеждане декоративна капак с отвори за закрепване на шина.Позволява инсталиране на дърво или гипс!. 【Метална прибиращ барабани за кабинет 】 е Изработен с рамка от толстостенного алуминиева сплав, която осигурява дълъг живот и елегантност на вашата организация на гардероба system.it все още е стабилен след като десетки хиляди тестове за подслушване и изготвяне, е здрава и дълъг живот, натоварване 35 кг / 77 килограма. 【Телескопична плъзгаща се конструкция】 Закачалки за дрехи за шкафове и гардеробных, можете да ги повдигне и да дръпнете.Всяка от подвижните железопътни кабинета могат да работят независимо един от друг, без смущения, подходящ за употреба в шкафове и гардеробных за отлично решение за пестене на място при съхранение, също така добре под плотове и в кухни или бани за топъл кърпи. 【Компактен органайзер за гардероб】 Това е многофункционална закачалка за дрехи, на която можете да окачите облекла, вратовръзки, шалове, а не само панталони.Това е максимално използва пространство, така че ще има достатъчно място за други цели. 【Богат на функции барабани камериер за кабинет】Телескопичен водач выдвижного тип за кабинет, екскурзовод на приплъзване.Плъзгаща се пътека, гладка, с ниско съпротивление, удобна и приятна за използване.Лесно можете да се мотае дрехи, шалове, ризи, костюми, дънки, рокли и панталони и т. Можете да изтъкне, закачалка за дрехи, за да се видят дрехи, му е по-удобно да вземат със себе си. 【Лесна инсталация】 Всеки може да го направи лесно, просто инсталирайте винтовете и привеждане декоративна капак с отвори за закрепване на шина.

Други функции

Най-добри сделки