.

.

BeneAlways 2 бр. Преносима Кутия за Хапчета за Носене на Притежателя Органайзер за Съхранение на Лекарствени Таблетки Витамин (Розов)

BeneAlways 2 бр. Преносима Кутия за Хапчета за Носене на Притежателя Органайзер за Съхранение на Лекарствени Таблетки Витамин

BGN 6.66

Брой продукти
На склад

Материал – Изработен от хранително-пластмаса полипропилен, е безопасен и нетоксичен малък обем ГОЛЯМ капацитет –Конструкция с тройно разгъване и 8 отделения предназначена за една седмица.ОПРЕДЕЛЯНЕ на ОБТЕГАЧ – лесно се открива, но тя трудно отвори сама по себе си, или се изсипва в торба.ПРЕНОСИМ – Дължина : 9,2 см / 3. Ширина : 6,3 см / 2,5 инча. Достатъчно малък, за да може да се постави в джоб или клатч. 2 броя – един за дома, друга за офиса или за пътуване.Материал – Изработен от хранително-пластмаса полипропилен, е безопасен и нетоксичен. малък обем ГОЛЯМ капацитет –Конструкция с тройно разгъване и 8 отделения предназначена за една седмица.ОПРЕДЕЛЯНЕ на ОБТЕГАЧ – лесно се открива, но тя трудно отвори сама по себе си, или се изсипва в торба.ПРЕНОСИМ – Дължина : 9,2 см / 3. Ширина : 6,3 см / 2,5 инча. Достатъчно малък, за да може да се постави в джоб или клатч. 2 броя – един за дома, друга за офиса или за пътуване.Материал – Изработен от хранително-пластмаса полипропилен, е безопасен и нетоксичен. малък обем ГОЛЯМ капацитет –Конструкция с тройно разгъване и 8 отделения предназначена за една седмица.ОПРЕДЕЛЯНЕ на ОБТЕГАЧ – лесно се открива, но тя трудно отвори сама по себе си, или се изсипва в торба.ПРЕНОСИМ – Дължина : 9,2 см / 3. Ширина : 6,3 см / 2,5 инча. Достатъчно малък, за да може да се постави в джоб или клатч. 2 броя – един за дома, друга за офиса или за пътуване.

Други функции

Най-добри сделки