.

.

Холограма Блясък за нокти Русалка, Обемна Блясък за нокти, Флуоресцентно Стъклена хартия, Стикер Преливащи Люспи Искри, Декорация за нокти с пайети за коса (4 кутии)

Холограма Блясък за нокти Русалка, Обемна Блясък за нокти, Флуоресцентно Стъклена хартия, Стикер Преливащи Люспи Искри, Декорация за нокти

BGN 3.90

Брой продукти
На склад

【Неправилни мотиви】 Са малки, но не всички са еднакви, ще придадат малко свежест на вашето лице, очите, косата или ноктитеСупертонкие, което им позволява да стоят по-дълго, отколкото на конвенционалния блесткам за нокти, когато правилно се прилага. 【Блясък за нокти премиум-клас】 Гаранция за качество и блясък осигуряват надеждна защита на околната среда, които не замърсяват околната среда и не вредят, са безопасни за употреба навсякъде.Блясък за нокти полезни, е безвреден, безвредни, на тях не се използват отровни, разяждащи химически материали. 【Идеален ефект】 Блестяща пудра на прах за нокти най-висока точност на рязане придава на вашето ногтю прекрасна което голографическое, искрящо покритие. 【Широко приложение】 4 саксията / комплект. Луминесцентна стъклена хартия е идеална за декорация на вашия дом, своята практика за мобилен телефон, очила, ръчно изработени поздравителни картички, боди арт, грим на лицето и очите и т. Също е подходящ за декоративно и приложно изкуство, албуми за албуми. 【Лесна употреба】 - За нийл арт почистете повърхността на ноктите, нанесете базовия лак и нанесете блясък на ноктите, поставяне на прозрачен горния слой.За грим използвайте лепило за мигли или грунд с пайети, за да се залепи люспи на тялото. 【Неправилни мотиви】 Са малки, но не всички са еднакви, ще придадат малко свежест на вашето лице, очите, косата или ноктите.Супертонкие, което им позволява да стоят по-дълго, отколкото на конвенционалния блесткам за нокти, когато правилно се прилага. 【Блясък за нокти премиум-клас】 Гаранция за качество и блясък осигуряват надеждна защита на околната среда, които не замърсяват околната среда и не вредят, са безопасни за употреба навсякъде.Блясък за нокти полезни, е безвреден, безвредни, на тях не се използват отровни, разяждащи химически материали. 【Идеален ефект】 Блестяща пудра на прах за нокти най-висока точност на рязане придава на вашето ногтю прекрасна което голографическое, искрящо покритие. 【Широко приложение】 4 саксията / комплект. Луминесцентна стъклена хартия е идеална за декорация на вашия дом, своята практика за мобилен телефон, очила, ръчно изработени поздравителни картички, боди арт, грим на лицето и очите и т. Също е подходящ за декоративно и приложно изкуство, албуми за албуми. 【Лесна употреба】 - За нийл арт почистете повърхността на ноктите, нанесете базовия лак и нанесете блясък на ноктите, поставяне на прозрачен горния слой.

Други функции

Най-добри сделки