.

.

Кофа за боклук LODLY, Мини Десктоп Многофункционална Кофа за Боклук За Домашна Кола, Кофа За Съхранение на Аксесоари с Капак на Кофа за Боклук в Стил фоайе, Офис (Цвят: ?

Кофа за боклук LODLY, Мини Десктоп Многофункционална Кофа за Боклук За Домашна Кола, Кофа За Съхранение на Аксесоари с Капак на Кофа за Боклук

BGN 49.87

Брой продукти
На склад

✘Е удобно кошче за боклук, защото не е нужно да се притеснявате за това, за да отворите капака, дори когато сте пълни ръце ❥Добре обмислен дизайн това устройство позволява на хората да стоят настрана от прах и отломки, без да се притеснявате за пакетиране на отпадъци. ❥Когато вашето семейство и приятели ще дойдат на гости, няма да ви притеснява изложени на публично боклук.Това е също красив и идеален подарък. ❥Когато имате нужда от смяна на торбичката за боклук, само трябва да отворите капака на кошчето на резервоара и вдигна въжето на торбата за боклук, за да търся директно, без да докосвате до ръба на торбата за боклук. ✘ Без допълнителен натиск, и му може леко да се инсталира, не заема място на стените, в ъглите или до мебели. ✘Е удобно кошче за боклук, защото не е нужно да се притеснявате за това, за да отворите капака, дори когато сте пълни ръце. ❥Добре обмислен дизайн това устройство позволява на хората да стоят настрана от прах и отломки, без да се притеснявате за пакетиране на отпадъци. ❥Когато вашето семейство и приятели ще дойдат на гости, няма да ви притеснява изложени на публично боклук.Това е също красив и идеален подарък. ❥Когато имате нужда от смяна на торбичката за боклук, само трябва да отворите капака на кошчето на резервоара и вдигна въжето на торбата за боклук, за да търся директно, без да докосвате до ръба на торбата за боклук. ✘ Без допълнителен натиск, и му може леко да се инсталира, не заема място на стените, в ъглите или до мебели.Отваряне и закрываниетип материал за промиване, под формата на багажника, сцени, които ще се използват в домашни функцияхдля почистване на кошчето за боклук на работния плот.

Други функции

Най-добри сделки