.

.

Wennuo 48 бр. Системи за макари за конци Предотвратяват разматывание опашки конци - Няма свободни краища за макари за конци за шиене и вышивальных машини (48 бр.)

Wennuo 48 бр. Системи за макари за конци Предотвратяват разматывание опашки конци - Няма свободни краища за макари за конци

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Най-ДОБРИЯТ организатор на макари с конци : С помощта на тези 100шт на конеца може да бъде напълно освободен от мръсни дни, когато диви края на конеца разматываются навсякъде и да се заплете с други макари СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО : много лесен начин за подреждане на макари с конци.Тези устройства за задържане на макари с конци достатъчно тънки, за да не се създават проблеми с пространство при съхранение във вашия багажник за конци или калъф, в същото време те могат надеждно задържане на макари с конци, предотвратява распутывание опашките на конеца и отслабването на напрежение. ГЪВКАВ материал, за да инсталирате намотки с различен размер : Тези устройства за опазване на конци са изработени от висококачествен силикон с висока степен на гъвкавост, която може да се завъртете до всеки метод, който ви позволява да ги използвате за начало на шиене и бродиране с различни размери.
Забележка : Те не са подходящи за намотки на търговски, промишлени или гигантски размери!!! .ДИЗАЙН, подходящи за многократна употреба, изключително издръжлив в продължение на много години, благодарение на гъвкав силиконовому материала тези устройства за навиване на конци, винаги ще се сгуша до първоначалната си форма след отстраняване на рулони.Можете да ги впишат в други сонда, дори и след многократна употреба.ЖЕЛАН ПОДАРЪК за ЛЮБИТЕЛИТЕ на БРОДЕРИЯ : Тези устройства за опазване на макари с конци са най-задоволително и достоен подарък за любителите на ръчно изработени и ентусиасти бродерия.
Най-ДОБРИЯТ организатор на макари с конци : С помощта на тези 100шт на конеца може да бъде напълно освободен от мръсни дни, когато диви края на конеца разматываются навсякъде и да се заплете с други макари. СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО : много лесен начин за подреждане на макари с конци.Тези устройства за задържане на макари с конци достатъчно тънки, за да не се създават проблеми с пространство при съхранение във вашия багажник за конци или калъф, в същото време те могат надеждно задържане на макари с конци, предотвратява распутывание опашките на конеца и отслабването на напрежение. ГЪВКАВ материал, за да инсталирате намотки с различен размер : Тези устройства за опазване на конци са изработени от висококачествен силикон с висока степен на гъвкавост, която може да се завъртете до всеки метод, който ви позволява да ги използвате за начало на шиене и бродиране с различни размери.

Други функции

Най-добри сделки