.

.

FTVOGUE Нов Нож за Стъклени Бутилки с Двойно Предназначение, Машина За Бутилки Вино, Инструменти за Винени Бутилки, Нож За стъкло Жълт Цвят, Други Режещи Инструменти, Д?

FTVOGUE Нов Нож за Стъклени Бутилки с Двойно Предназначение, Машина За Бутилки Вино, Инструменти за Винени Бутилки, Нож За стъкло

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

Таксата е изработена от материал с висока якост на КОМПЮТЪР, който лесно да се прекъсне, и може ефективно стабилизиране на цялостната структураТаксата е изработена от материал с висока якост на КОМПЮТЪР, който лесно да се прекъсне, и може ефективно стабилизиране на цялостната структура.Този нож за стъклени бутилки се използва за рязане на бира, ликьор, Уиски, алкохол, шампанско, кръгли бутилки.На преграда има блок позициониране за по-точно рязане.Ако има някакви въпроси относно вашите поръчки, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще ви отговорим възможно най-скоро!
. Параметри : Тип на продукта : Машина за стъклени бутилки Материал : PC, карбид Списък на опаковката : 1 х нож за стъклени бутылок1 х Наждачная бумага1 х ръководство Забележка : 1. Моля се допуска малка грешка в размер от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Други функции

Item Type:
Glass Bottle Cutter
Material:
PC, Carbide
Package List:
1 xGlass Bottle Cutter:
1 x Sandpaper:
1 x Manual:
Note:
1. Please allow slight size error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
Най-добри сделки