.

.

Чанта за обяд Вратовръзка Боядисват за жени и Мъже, за многократна употреба Изолиран Обяд-Бокс, Голяма чанта Голям-тоут за Работа, Пикник и Пътуване (Дъгова, Един Ра?

Чанта за обяд Вратовръзка Боядисват за жени и Мъже, за многократна употреба Изолиран Обяд-Бокс, Голяма чанта Голям-тоут за Работа,

BGN 11.33

Брой продукти
На склад

【Размер】 Размери : 10 Х Д : 8 Х Ш : 4 инча (26*21 * 11 см) - Тази чанта е оборудвана с най-разтегателни странично държач за бутилка с вода, вътрешни сетчатыми джобове и преден джобТези чанти са за ланча са подходящи за жени / мъже. идеален за офис / къмпинг/ туризъм/ пикник / на плажа / на пътуване. 【Функция】 Высокофункциональная чанта за обяд Вратовръзка Боядисват, оборудвана с подвижна дръжка с ключалка, която винаги ще изглежда страхотно приложен към вашия раница или в близост до портфейла.Изолиран пакет за обяд е Достатъчно компактен, за да се побере в раницата, спортна чанта или пътна чанта, за да отговарят на вашия начин на живот в движение. 【Превъзходно качество на】 Бъдете сигурни, че ще разполагат с безопасни за семейството, здрава, екологично чисти материали, включително тъкан Оксфорд и алуминиева вътрешна подплата, която ще ви предпази от течове или разливи. 【Инструкции за пране】 Лесен за почистване, вътрешна подплата лесно можете да избършете с влажна кърпа.Препоръчва се ръчно пране, да не се избелва, да изсъхне на въздуха и не натискане. 【Купувайте сега без риск 】 имаме перфектното обслужване на клиенти, които търпеливо отговори на всички ваши въпроси.Всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. преносима чанта за обяд с боя за равенство-модерен дизайн, подходящ за всички възрасти.Е добър Помощник в ежедневието!С нашата стилен мултифункционален чанта за обяд вече няма да губите време и пари за храна извън дома!Полезна и екологично Чиста опаковка Ви Позволява да се Насладите на Хранене по всяко време и на всяко място!Материал : Чанта за обяд е Изработена от плат Оксфорд с висока плътност, с подплата от подобрена алуминиево фолио, подвижна и регулируема пагон и добре обработени шевове.Позволява за дълго да запазите свежи продукти и топло в продължение на 2-6 часа.Капацитет : Регулируема презрамка може лесно да се регулира от късо до дълго.Сгъваема чанта за обяд, лека и голям капацитет, му е лесно да носят със себе си.В него ще се побере лесно кутия за Бэнто / Сок / Контейнер за сандвичи / Бутилка с вода / леки Закуски.Можете също така да Сложи прибори за хранене, Салфетки, Ключове, мобилни телефони, портмонета и други предмети.Многофункционален : Може да се използва като чанта-месинджър, косметичка, дамская чанта и т.

Други функции

Най-добри сделки