.

.

Трехслойная тенджера LOLYKITCH обем 1 Литър от неръждаема стомана със стъклен капак - Модерен дизайн, ергономична дръжка, Универсален тиган за приготвяне на сос за всич?

Трехслойная тенджера LOLYKITCH обем 1 Литър от неръждаема стомана със стъклен капак - Модерен дизайн, ергономична дръжка, Универсален

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

✅【Трехслойная конструкция】 е Изработен с отзивчиви алуминиева сърцевина, държани заедно, заедно с 2 слоя солидна неръждаема стомана по цялата дължина за максимална издръжливост и бързо и равномерно разпределение на топлинна енергия ✅【Храни от неръждаема стомана 18/10】 Полиран повърхност за готвене от неръждаема стомана 18/10 с покритие starburst осигурява отлична устойчивост на прилипанию и лекота на поддръжка, както и не реагира с хранителни продукти. ✅【РЪКОХВАТКА COOL TOUCH HANDLE】се Закрепва с помощта на дълга дръжка от матова неръждаема стомана с нитове, която осигурява здрав захват, както и удобна ръкохватка cool touch handle, когато готвите на печката. ✅【Е подходящ за всички плочи】 Работи на всички кухненски плочи, включително индукция, газови, електрически, халогенни, стъклени и керамични.Висококачествена неръждаема стомана и алуминиева сърцевина го правят подходящ за миене в миялна машина и печене във фурна при температура до 500°F. препоръчваме винаги да се следват приложеното ръководство за приправлению и правилното грижа за тиган. ✅【Вашият надежден партньор в производството на съдове за готвене】 Цялата посуда Lolykitch е изработена от сертифициран SGS материал, не съдържат PFOA.Всяка тиган и тенджера в Lolykitch бързо се нагряват и се разпределя равномерно топлината благодарение на нашия висок контрол на качеството на материалите.Ние настояваме за увеличаване на качеството.ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ, опитайте това е без риск.Limited lifetime гаранция за липса на дефекти.Трехслойная тенджера от неръждаема стомана LOLYKITCH обем 1 литър със стъклен капак - Модерен дизайн с ергономична дръжка, универсален тиган за приготвяне на сос за всеки вкус.

Други функции

Най-добри сделки