.

.

Играчка-непоседа KELZ KIDZ от солидна мрежа Squishy Топки с изключителна вшитой окото! (Опаковъчна хартия от 4 опаковки!)

Играчка-непоседа KELZ KIDZ от солидна мрежа Squishy Топки с изключителна вшитой окото! (Опаковъчна хартия от 4 опаковки!)

BGN 12.63

Брой продукти
На склад

1 БЕЗПЛАТЕН Гигантски мека топка! БЕЗ УЛОВКА!ВИЖ по-ГОРЕ Натиснете "Допълнително спестяване"!!!ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ТОПКАТА от ВШИТОЙ ОКОТО - Ние в Kelz Kidz са разработили алтернативен и подобрена версия на популярния топка за изстискване на окото.Повече никакви пластмасови щипки, задържащи мрежа, което позволява да се избегне неговото отваливания след няколко докосвания.Освен това, тъй като сме отстранени пластмасова настилки върху циментови основи, вече няма изпъкнали груби и опасни сметка. За гарантиране на 100% удовлетворение, ако по някаква причина не сте напълно удовлетворени, моля да ни уведомите, за да можем да се оправим! ★★ МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ.Ние ви гарантираме много по-добро качество като цяло.НО, моля, разберете, че за да се гарантира, че тези топчета биха могли да мине през мрежата, те трябва да бъдат от определен материал.След продължителна игра От ТЯХ в крайна сметка произтича слуз.Ако за вас това е проблем, моля, не се КУПУВАТ : ) ★★. ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ - Иска ли детето ви просто да е наистина забавна играчка, или се нуждае от начина, по който се справят със своите сетивни проблеми, тези мрежести топки наистина могат да помогнат на детето с аутизъм, ADHD, ХИПЕРАКТИВНОСТ и тревожност.Предлага се в 4 цвята. 1 син, 1 зелен, 1 портокал и 1 жълт.ПРЕМИАЛЬНОЕ ОТЛИЧНО КАЧЕСТВО - Когато пишем "първокласно качество", ние наистина имаме това в предвид.Нашата изключителна зашити версия на постоянно тестван, докато не била открита и използвана най-добрата технология за шиене.Окото на окото да остане на място и ще продължи много-много пъти!.НЕНАДМИНАТА И ДОКАЗАНО СРЕДСТВО ЗА ОБЛЕКЧАВАНЕ на СТРЕСА - мрежести сжимающие топки има вече доста отдавна.За това си има причина.Използването на нашите етажа топки в някаква стресова среда може значително да се намали вреден стрес, независимо дали е дете, които се нуждаят от здравословна outlet, или възрастен, който е натоварен ден на работа.

Други функции

Най-добри сделки