.

.

Yardwe 1бр 3-Нива Поставка за торта, Поставка за кифли, Поставка за Десерт, Поставка за Кифли с капак, Рафт за бисквитки, Квадратна Чиния за торта, Поставка за бисквити с ?

Yardwe 1бр 3-Нива Поставка за торта, Поставка за кифли, Поставка за Десерт, Поставка за Кифли с капак, Рафт за бисквитки, Квадратна Чиния

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Мини поставка за кифли : проектът е добре обмислена и стабилнаСиренето табела : Лесен за сглобяване, можете бързо и лесно да инсталирате на подложки за торти, не използвайте твърде много детайли. поставка за кексчета.Кула за демонстрация десерти за кифли : 【Лекотата на монтажа】 Обслужването на плочи бързо прикручиваются към основата, няма други инструменти, не се изисква.Този этажер в съвременен стил ще отговарят на вашите нужди и ще впечатление за вашата сватба, рожден ден, фуршете, парти и коледното парти.Поставка за тортата : Акриловую поставка за торта може да се подсушава с кърпа след измиване с топла сапунена вода. кула, за да служи на сватбата.Кула за сватбени услуги на сервиране : Нашите продукти са с ниско тегло и добра стабилност. кръгла тава за кексчета.Мини поставка за кифли : проектът е добре обмислена и стабилна.Сиренето табела : Лесен за сглобяване, можете бързо и лесно да инсталирате на подложки за торти, не използвайте твърде много детайли. поставка за кексчета.Кула за демонстрация десерти за кифли : 【Лекотата на монтажа】 Обслужването на плочи бързо прикручиваются към основата, няма други инструменти, не се изисква.Този этажер в съвременен стил ще отговарят на вашите нужди и ще впечатление за вашата сватба, рожден ден, фуршете, парти и коледното парти.Поставка за тортата : Акриловую поставка за торта може да се подсушава с кърпа след измиване с топла сапунена вода. кула, за да служи на сватбата.Кула за сватбени услуги на сервиране : Нашите продукти са с ниско тегло и добра стабилност. кръгла тава за кексчета.Осъществяване на списък 1 х поставка за торта Характеристики -Размер : около 25,40 X25,40 X21,00 см. / 9,98 X9,98 X8 поставка за кексчета. -Материал : акрил поставка за торта -Цвят : както е показано на кръгла тава за кифли -Това е многофункционална поставка не само торта, но и за десерти и кексчета, след като чай. - сватба парти, рожден ден, кръщене, булчински душ, бал по повод деня на раждане и т. тава за подаване на хляб. -Избраният от акрилен материал, който лесно се деформира или се съборят поставка за сватбената торта. -Е направена от висококачествен акрил материал, много здрава акрилова поставка за торта. - дизайн на подложки за бутер сладкиш, подходящ за голям квадратен притежателя на торта.Описание на продукта Кръгла тава за кексчета за всякакви дейности, в него може да се съхранява кифли или ястия на шведска маса.

Други функции

Най-добри сделки