.

.

Чанта-кобур AICase с клипс за колан за Galaxy S22 Ultra с защитно фолио за екрана, сверхпрочная защита от падане, издръжлив корпус, удароустойчив/прахоустойчив, военен клас, т?

Чанта-кобур AICase с клипс за колан за Galaxy S22 Ultra с защитно фолио за екрана, сверхпрочная защита от падане, издръжлив корпус,

BGN 8.23

Брой продукти
На склад

[СА идеални] -Капаци серия AICase Tough + Защита с кобур на колана си, специално разработени за Samsung Galaxy S22 Ultra [Сертифицирана защита от падане] -Удароустойчив калъф военни клас за вашия нов Samsung Galaxy S22 Ultra надеждно предпазва вашия Galaxy S22 Ultra от сериозните падания, кал, удари и надраскване. [Многослойна ЗАЩИТА и кобур с клипс за колан в комплект] -Траен вътрешен корпус от поликарбонат и мека гума външна капачка, кобур с клипс за колан в комплекта, който служи като стойка за гледане на мултимедия без помощта на ръцете, както и лесно да се отстранява и се използва като два тежкотоварни защитен своята практика. [Съвместим С GALAXY S22 за най-добър резултат за ЗАЩИТА] -Капачки пристанища предпазват от прах и отломки, издръжлив качествен калъф за Samsung S22 Ultra, удобен за захващане.Вие никога не може да се обърка с твърд защитен калъф-кобур AICase. [ДОБАВЕНА стойност] -Купуват чанта-кобур за колан серия AICase Tough + Защита с увереност на нашата 2-годишна гаранция след продажбата.Ако не сте напълно доволни от калъф AICase Samsung S22 Ultra, просто първо свържете се с нас чрез имейл, и ние с удоволствие ще разрешим някоя проблема.Удовлетворението на клиентите е наш приоритет №1. 1 калъф Samsung galaxy s22 Ultra. 1 калъф Samsung galaxy s22 Ultra. Съвети : (го очакваха до чехлу кобур с клипс за колан може лесно да се свали, за да се използват като защитни своята практика за телефон).По-малко се притеснявайте по време на работа, приключения и живота си, когато се предпазите вашето устройство от падания, кал и драскотини.Нов калъф-кобур AICase heavy duty защита с клипс за колан специално разработен за ултра изогнутого екрана на Galaxy S22.Комбинация от здрава вътрешна обвивка с еластична външния калъф.Нашият устойчив на удари калъф-клипса за Samsung S22 Ultra предпазва от действия и инциденти, които се случват с вас всеки ден.ЗАЩИТА ОТ ПАДАНЕ.Здрав защитен калъф AICase за Galaxy S22 Ultra военни клас с кобур на колана си - това е първата линия на защита на вашия телефон от падения, удари и на тежките външния свят.Все още мъниче пристанища задържат прах, мръсотия и петна, така че вашето устройство остава чист и без боклуци.МНОГОСЛОЙНА ЗАЩИТА.Удароустойчив корпус от поликарбонат и външната накладка от синтетичен каучук в комбинация защитават вашия нов Galaxy S22 Ultra от износване и на случайни аварии.

Други функции

Най-добри сделки