.

.

Кърпи за ръце PiccoCasa, 2 опаковки, Памук, С Кольцевым Переплетением, Высокоабсорбирующее Мека Кърпа за ръце луксозен Апартамент в хотел и Спа, в Банята, 13 x 29 Инча, Розов?

Кърпи за ръце PiccoCasa, 2 опаковки, Памук, С Кольцевым Переплетением, Высокоабсорбирующее Мека Кърпа за ръце луксозен Апартамент

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

❤Материал : Всички кърпи са изработени от 100% памук, което позволява те да бъдат изключително впитывающими, меки и пухкавиМеко докосване тези луксозни плюшени кърпи / хавлии ви позволява да изпитате абсолютния комфорт ~. ❤Разработен от : Създаден с помощта на пръстените", мек и здрав, осигурява максимална впитываемость.Красив дизайн и тъкани в дълги двойни панти, той ще донесе класа и елегантност във всяка стая. ❤ Поводи : идеален за басейна, баня, спорт, салон за красота, плажни принадлежности.Можете да окачите на нашите кърпи в баня, поставя някои в спортна чанта, остави някои в стаята за гости.Те също са идеален подарък, като подарък за нов дом или празничен подарък ~. ❤На помещение включва : Комплект от 2 кърпи за ръце (13 х 29 см). ❤Съвети за използване : По време на употреба, моля не използвайте избелващи средства или омекотители на тъкани ~.Ние оценяваме, че сте избрали нашите продукти Picco Casa.Ние се стремим да ви осигури високо качество, комфорт и висока стойност тъкан Picco Casa. Нашите производители са доставчици на международни луксозни хотели, и на всеки продукт трябва да се проведе същите строги процедури за изработка и контрол на качеството.Нашата мисия : да ви Предложим най-надеждна марка за домашен текстил, всеки детайл от която е добра за вас.Чаршафи, разработени, за да предоставят на потребителите всички основни средства за подсушаване на косата или тялото в банята. луксозна хавлиена кърпа за ръце, значително ще промени своя опит.Нашето кърпа за ръце много по-тежки от обичайните - най-добрият избор за придаващи стил и лукс на вашата домашна банята. Кърпи за ръце от 100% памук с размер 13 х 29 инча, които вие ще намерите в хотели и спа-салони, меки, издръжливи, леки и добре абсорбиращи влагата кърпи за ръце.Това е по-добре абсорбира влагата, от всякакви турски памучни чаршафи.Можете да ги използвате почти навсякъде!Дръж нещо в банята, поставете в спортна чанта, оставете нещо за гости стая за посетителите, също така е идеален подарък за вашия любим човек - подарък за нов дом - празничен подарък за всеки повод.

Други функции

Най-добри сделки