.

.

Охлаждаща Поставка за игра на хост за конзолата Xbox серия X, Вертикална Стойка, Зарядно устройство за Зареждане на Геймпада, Поставка за съхранение на игри на дисков?

Охлаждаща Поставка за игра на хост за конзолата Xbox серия X, Вертикална Стойка, Зарядно устройство за Зареждане на Геймпада, Поставка

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

-Източник на захранване dc 5 В 1 А, входен интерфейс е стандартен порт TYPE-C, а също така той е снабден с кабел USB-TYPE-C-Ni-MH акумулаторна батерия + две капачки за батерии, което е много удобно за използване -Вградена схема има защита от претоварване на работен ток на входа, защита от късо съединение на изхода и защита от пренапрежение, както и обратна полярност за зареждане на батерията. -В този продукт се използва специален чип управление зареждане на Ni-MH батерия.При заредена, когато напрежението Ni-MH батерия достига 2,85, той автоматично се прекратява зареждането, че може ефективно да защити ръкохватка за Xbox Series X Ni-MH акумулаторни батерии.Той също е снабден с защита от пренапрежение, претоварване по протичането на ток, късо съединение на изхода и защита от обратна полярност. -По време на зареждане можете директно да научат за състоянието на зареждане на батерията с дръжката на цвета на подсветката на две рисунки дръжки на предната част на панела на дисплея, че е много интуитивен. -Когато входяща мощност е достатъчна 5 В 1 А, максимален ток на зареждане на една дръжка може да достигне 300 ma ~ 320 ma.Когато две дръжки презареждат едновременно, а максималният кабел за зареждане ток може да бъде гарантирано равно на 250 ma ~ 300 мА. -Източник на захранване dc 5 В 1 А, входен интерфейс е стандартен порт TYPE-C, а също така той е снабден с кабел USB-TYPE-C-Ni-MH акумулаторна батерия + две капачки за батерии, което е много удобно за използване. -Вградена схема има защита от претоварване на работен ток на входа, защита от късо съединение на изхода и защита от пренапрежение, както и обратна полярност за зареждане на батерията. -В този продукт се използва специален чип управление зареждане на Ni-MH батерия.При заредена, когато напрежението Ni-MH батерия достига 2,85, той автоматично се прекратява зареждането, че може ефективно да защити ръкохватка за Xbox Series X Ni-MH акумулаторни батерии.Той също е снабден с защита от пренапрежение, претоварване по протичането на ток, късо съединение на изхода и защита от обратна полярност. -По време на зареждане можете директно да научат за състоянието на зареждане на батерията с дръжката на цвета на подсветката на две рисунки дръжки на предната част на панела на дисплея, че е много интуитивен.

Други функции

Най-добри сделки