.

.

GBSTORE 10 бр. Мини Прозрачна Пластмасова Кутия 1,8 мм Удебелена Квадратна Златар Gag За Уши Кутия За Съхранение Таблетки Калъф Контейнер с Капак за Грим от Мъниста Занаят?

GBSTORE 10 бр. Мини Прозрачна Пластмасова Кутия 1,8 мм Удебелена Квадратна Златар Gag За Уши Кутия За Съхранение Таблетки Калъф Контейнер

BGN 4.42

Брой продукти
На склад

Изработен е от висококачествена пластмаса, с дебелина на стените 1,8 мм по-дебел от други производители, който е здрав, всички ръбове с гладки и плътно без проблеми, можете да използвате тази кутия за съхранение на вещи в продължение на дълго време, я не е лесно да се прекъснеИндивидуални контейнери с откидными капаци за разделно съхранение на продукти и организацията тяхното съхранение, както и за това, за малки предмети бяха разделени и им е лесно да се идентифицират.Може да се използва за съхранение на обици, колиета, перли, халки на пръста си или на други малки бижута. Размер : 1,37 х 1,37 х 0,7 инча (Д х Ш х В); Дебелина : 1,8 мм. на Помещение и включва : 10 х малка пластмасова кутия за съхранение. мини-прозрачна пластмасова кутия Квадратна златар gag за уши, кутия за съхранение на таблетки, калъф-контейнер с капак за diy от мъниста, Изработени от висококачествена пластмаса, която е здрав, каквото и край за гладко и безпроблемно, можете да използвате тази кутия за съхранение на вещи в продължение на дълго време, я не е лесно да се прекъсне, може да се използва за съхранение на обици, колиета, перли, пръстите пръстен или други малки бижута Метал : пластмаса Цвят : прозрачен Размер : 1,37x1,37x0,7 инча (Д х Ш х В) Пратката включва : 10 х малка пластмасова кутия за съхранение Забележка : 1. Допуска се отклонение на 1-3 мм от ръчно измерване. Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да закупят 2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.Много ви благодаря!.

Други функции

Най-добри сделки