.

.

Набор от електрически Тренировки за нокти, Подобрена Професионална Пила за Нокти, Преносим Комплект Тренировки за Маникюр и Педикюр за Акрилни нокти с Маникюрно-П?

Набор от електрически Тренировки за нокти, Подобрена Професионална Пила за Нокти, Преносим Комплект Тренировки за Маникюр и Педикюр

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Актуализиран професионален набор от тренировки за нокти : включително 11x различни тренировки, 106x шлифовъчни ленти, 3x пила за нокти, 1x мека четка за почистване на нокти, 1x ac адаптер и 1x пробивна машина за ноктиПълно задоволяване на вашите различни изисквания към нийл-арту. Буфериране, шлифоване, заточване, шлифоване, полиране на акрилни и гелевых нокти, премахване на гелове за изграждане, подрязване на по-дебели естествени нокти на краката, премахване на кожичките и мъртвата кожа.Многофункционална зареждане-Стандартен USB интерфейс, можете да се свържете с този портативен бормашина за нокти към всеки USB изхода, като захранване, лаптоп, ac адаптер и дори зарядно за кола, така че можете да го използвате навсякъде по света.Портативен дизайн : Изработен е от висококачествен метал и е с форма на дръжки за по-удобно захващане.Висок клас, носещи осигурява ниско ниво на шум сверлильного машина за нокти, една безпроблемна и лека вибрация при извършване на маникюр.РЕГУЛИРУЕМА СКОРОСТ : 0-20 000 об/мин. с помощта на бутона за регулиране на скоростта, което прави тази електрическа пилочку за нокти по-лесно и безопасно за полиране на нокти.Посока на въртене напред и назад, подходящи за всяко използване на дясната или на лявата ръка.Ниско ниво на шума И ниска отопление : Ниско ниво на шума и ниска отопление : Високотехнологични влакове, носещи и обновен вътрешен мотор ще ви позволи да усетите слабо нагряване и ще гарантира постоянно качество сверлильного машина за нокти, ниско ниво на шум и лека вибрация при извършване на маникюр или педикюр. Корона игла : Отполируйте край на нокътя. Защитна капачка за обработка на кутикулата.Отполируйте страничен край на нокътя. Конус за допълнителна подложка под ноктите, кожичките и стени. Малко буре за повърхностните работи. Голям багажник за обработка на повърхността и съкращаване. Беседки + шлайфане лента за обработка на повърхността, съкращаване и отнемане.Пакетът включва : . 1x Пробивна машина за нокти. 106x Шлифовъчни ленти. 3x Пила за нокти. 1x Мека четка за почистване на нокти. 1x Ръководство за потребителя.

Други функции

Най-добри сделки