.

.

Лъв 3D свещ мухъл сапун мухъл животно, Лъв мухъл, силиконови форми за смола, глина мухъл свещ мухъл ръчно изработени сапун мухъл свещ мухъл свещи, като балон мухъл са?

Лъв 3D свещ мухъл сапун мухъл животно, Лъв мухъл, силиконови форми за смола, глина мухъл свещ мухъл ръчно изработени сапун

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

[Високо качество] Тази форма е изработена от хранително-силикон, се отличава с гъвкавост и издръжливост при повторно използванеГладка вътрешна повърхност за скрап. [Размер на продукта] Тази форма включва в себе си пластмасова форма 1 бр., размера на формата, показан на снимката. [Използвате за] Тази форма може да се използва за свещи / восък / сапуни / глина / шоколад / торта, смола. [Начин на прилагане] Поставете формата на равно място, изсипва се в разтопена свещ /кола маска / сапун или смола, изчакайте известно време, докато материалът се втвърдяват, а след това демонтируйте. [Идеален подарък] От тази форма може да направите бижута от смола за украса на масата.Също леярна сапун за ежедневна употреба и изкуството на правене на свещи подожгут го на празник, създавайки приятна атмосфера.Отделете повече форми за тялото в нашия магазин, за да се създаде комплект за рисуване формата на тялото и да ги споделите с приятели.Пратката включва : 1 бр. Силиконова форма сложете я в хладилника да се охлади за няколко минути, преди да се разглобяват.

Други функции

Най-добри сделки