.

.

Axnzp 3-Цветен Магическа Червило, Като температура, Устойчив е Водоустойчив Вълшебен Балсам за устни, което променя Цвета, Блясък за Устни за Жени (Червен, Син и Черен)

Axnzp 3-Цветен Магическа Червило, Като температура, Устойчив е Водоустойчив Вълшебен Балсам за устни, което променя Цвета, Блясък за

BGN 8.86

Брой продукти
На склад

Магическа пръчка : В зависимост от собствената си температура и избършете с мокри кърпички в рамките на 1 минута, магически променящ се цвят, искрящ блясък, устойчив цвят не е лепкаваПодхранва устните, предотвратяване на сухота на устните, изглажда бръчките.Трайно Водоустойчив износостойкая Антипригарная чаша Не избледнява.Текстурата е гладка, лека и мокри, придава на устните сексуалност и овлажнява кожата.Цвят на свети с блясък, нюанс е идеален, така че имате своя изключителен цвят за устни в различно време. магическа температура, с променящ се цвят на червилото. Може в съответствие с променящите се температури и влажност на въздуха автоматично оцвети устните, да се почистват с мокри кърпички през 1 минута. Издръжлив водоустойчив и не е лесно прилипающий към чаша, подхранва устните, предотвратяване на сухота на устните, подобрява линията на устните. Блестящ гланц, добра сянка, устойчив цвят, не е лепкава. Гладка, лека и мокри, придава на устните сексуалност и овлажнява. Най-новата формула за устни, като температура, мека текстура, устойчив цвят, лесен за носене, може да се използва в различни случаи.Пакетът включва : .Синьо се превръща в Розово.Черен цвят се сменя Тухла-червено. Червена Роза " се заменят мръсно оранжево.Най-новата формула за устни, като температура, мека текстура, устойчив цвят, лесен за носене, може да се използва в различни случаи, да има различен индивидуален грим на устните.

Други функции

Най-добри сделки