.

.

Акумулаторна тактически фенер OLIGHT PL-3R Валкирия, 1500 Лумена, монтирани на шина Оръжеен фенер В комплект с магнитен USB батерия PL-Mini 2 Валкирия 600 Лумена, компактен оръже?

Акумулаторна тактически фенер OLIGHT PL-3R Валкирия, 1500 Лумена, монтирани на шина Оръжеен фенер В комплект с магнитен USB батерия

BGN 75.98

Брой продукти
На склад

[Настройки режим двойна] Преминете на настройка на двоен режим отговаря на различни сценарии за прилагане на всеки потребителОсвен това, потребителите могат да избират желаното ниво на яркост, просто перепрограммировав осветление : High1 (1500lm)/High2 (1000lm). [Регулируем ключ-блок] Оръжеен лампа PL-3 R " Валкирия е оборудван с регулируем рельсовым стена за закрепване към различни рельсовым проекти. [Надежден и здрав] Трайни инсталационния винт OLIGHT tactical light повишава надеждността и трайността на продукта.Това също помага за производството на монтаж и демонтаж с една ръка. [Регулируем водач (оторизиран патент)] Свободно да се движи ръководство адаптер назад-напред, да се заключва с фенерче в правилното положение за вашия конкретен огнестрелно оръжие, което прави PL-MINI 2 е съвместим с повечето пистолети, включително и компактен. [Огромна производителност] 600 лумена при радиус на действие хвърлят на 100 метра.Производителността е сравнима с автомат за студени и безалкохолни фенери със среден размер. [Настройки режим двойна] Преминете на настройка на двоен режим отговаря на различни сценарии за прилагане на всеки потребител.Освен това, потребителите могат да избират желаното ниво на яркост, просто перепрограммировав осветление : High1 (1500lm)/High2 (1000lm). [Регулируем ключ-блок] Оръжеен лампа PL-3 R " Валкирия е оборудван с регулируем рельсовым стена за закрепване към различни рельсовым проекти. [Надежден и здрав] Трайни инсталационния винт OLIGHT tactical light повишава надеждността и трайността на продукта.Това също помага за производството на монтаж и демонтаж с една ръка. [Регулируем водач (оторизиран патент)] Свободно да се движи ръководство адаптер назад-напред, да се заключва с фенерче в правилното положение за вашия конкретен огнестрелно оръжие, което прави PL-MINI 2 е съвместим с повечето пистолети, включително и компактен. [Огромна производителност] 600 лумена при радиус на действие хвърлят на 100 метра.Производителността е сравнима с автомат за студени и безалкохолни фенери със среден размер.

Други функции

Най-добри сделки