.

.

Безжичен звънец, съвместими с приложението на Alexa / Sasha, безжичен звънец Linptech, 2 бутона с самостоятелен захранването и 1 plug приемник на крилото на разговора, 40 тонове, ?

Безжичен звънец, съвместими с приложението на Alexa / Sasha, безжичен звънец Linptech, 2 бутона с самостоятелен захранването и 1 plug приемник

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

?【????? ???? ????? & ???? ??? ?????? ???????】 Този интелигентен звънец дистанционно управление на музикална мелодия, ниво на звука и настройка на имена на различни места на вашия мобилен телефони вие също може да разшири своя звънец с помощта на Алекса или Google Assistant след сдвояване с приложение smartlife. ?【????-??????? & ??????? ????】 В сравнение с подобни фиксирани вратите на разговорите, захранван с батерии, нашите екологично чисти вратите разговори с самостоятелен захранването осигуряват работа без кабели и батерии, вие повече няма да се притеснявате за честа подмяна на батерии и повреда на веригите. ?【Срок на служба 10 години и не изисква поддръжка】 Бутон на крилото на разговора Linptech поддържа натискане на 10,0000 път, нашият звънец Bluetooth може да се използва от около 10 години без поддръжка благодарение на напредналите технологии на автономен хранене.Сертифицирани CE, Ro HS, FCC за вашата сигурност. ?【???? ?? ??????? & ??????? ??????????】 Нито на публикуване, нито на батерии, монтаж, демонтаж, приклеивание, свързване на нашето безжичен отвора на обаждане отнема само 1 минута.Можете да разберете към коя врата идват посетителите, чрез определяне на различни мелодии на звънене за входната и задната врата, а компактен размер безжичен крилото на разговора не блокира други контакти. ?【????? ???? ????? & ???? ??????????】 Нашите безжични вратите разговори за дома са с клас на водонепропускливост IP55, работят при температури от -4 ° F до 140 ° F и радиус на действие на 300 метра. ?【??????????? ???????? & ???????? ??? ?????????】 Нашият безжичен звънец с 40 звуци / 9 нива на силата на звука и функция за запаметяване може да персонализирате вашите нужди, сверхгромкий 105 db с led светкавица, подходяща за хора с увреден слух грижат за пейджеру.Функция за изключване на звука внимательна на бебето да спи.it е и звънец в клас / апартамент / офис. 1 година гаранция на нашите врати разговори и безжични камбанки. ?【????? ???? ????? & ???? ??? ?????? ???????】 Този интелигентен звънец дистанционно управление на музикална мелодия, ниво на звука и настройка на имена на различни места на вашия мобилен телефон.и вие също може да разшири своя звънец с помощта на Алекса или Google Assistant след сдвояване с приложение smartlife. ?【????-??????? & ??????? ????】 В сравнение с подобни фиксирани вратите на разговорите, захранван с батерии, нашите екологично чисти вратите разговори с самостоятелен захранването осигуряват работа без кабели и батерии, вие повече няма да се притеснявате за честа подмяна на батерии и повреда на веригите.

Други функции

Най-добри сделки