.

.

NZUNA 2 Опаковки Кърпа за кучета в Деня на Св. Патрик, Обратими Триъгълни Престилки, Шал, Аксесоари за Кучета, Котки, Домашни Животни (Фигура 4)

NZUNA 2 Опаковки Кърпа за кучета в Деня на Св. Патрик, Обратими Триъгълни Престилки, Шал, Аксесоари за Кучета, Котки, Домашни

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Дължината на тази кърпи от страна на шията е 23,6 инча, който е подходящ за повечето домашни кучета средни и x-Голям размерМоля, първо измерете обиколката на врата на вашия любимец преди да поръчате. 2 Опаковки bandhan.Независимо от това, жив характер на кучето, или спокоен, шарена кърпа отговарят на всички тях!.Качеството на изработка и ред е като човешката дрехи — всички шевове и конци са вътре, отвън не можете да ги видите.Материал на двете тези bandhan - 100% памучен плат износа на качествени, приятна на допир за ръце, удобна, дишаща, лека и приятна за грижа за кожата.Може да се използва и за вашето дете, когато го получите, вие ще осъзнаете, че те трябва да притежават.Кърпи, украсени с хубави принтом под формата на четырехлистного детелина, те са създадени с Деня на Св. Патрик и може да стане много сладък подарък за кучета в Деня на Св.Брой на единици за измерване : 2.

Други функции

Най-добри сделки