.

.

CLISPEED 12 Комплекта Свободна Дълга детска площадка, Анти-Хлабав Професионалист за Преносим Дълготраен Анти-батут за вътрешно и външно закрепване, Фиксирани Износоус?

CLISPEED 12 Комплекта Свободна Дълга детска площадка, Анти-Хлабав Професионалист за Преносим Дълготраен Анти-батут за вътрешно

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Стомана поцинкована стоманаПРОФЕСИОНАЛНИ ВИНТОВЕ - този комплект позволява на децата да скачат безопасно и щастливо, а също така осигурява по-голяма стабилност на батут.ГАЙКИ за ДЕТСКИ БАТУТ - винтове могат да се използват за свързване на части на батут, което улеснява процеса на свързване. ТРАЙНИ крепежни ВИНТОВЕ - тези винтове са лесен начин за сигурно фиксиране на защитния кожух на място.СМЕНЯЕМИ ВИНТОВЕ за БАТУТ - Проста конструкция дизайн, лесен монтаж.ВИНТОВЕ за БАТУТ - превъзходен материал, който има добра здравина, така че може да ви служи дълго време.Стомана поцинкована стомана.ПРОФЕСИОНАЛНИ ВИНТОВЕ - този комплект позволява на децата да скачат безопасно и щастливо, а също така осигурява по-голяма стабилност на батут.ГАЙКИ за ДЕТСКИ БАТУТ - винтове могат да се използват за свързване на части на батут, което улеснява процеса на свързване. ТРАЙНИ крепежни ВИНТОВЕ - тези винтове са лесен начин за сигурно фиксиране на защитния кожух на място.СМЕНЯЕМИ ВИНТОВЕ за БАТУТ - Проста конструкция дизайн, лесен монтаж.ВИНТОВЕ за БАТУТ - превъзходен материал, който има добра здравина, така че може да ви служи дълго време.Пратката включва 12 комплекта винтове Характеристики -Дълги винтове са лесни и бързи за монтаж, подходящ за сервизи, така и за начинаещи винтове за батут. -Винтове са от прозрачен и чист резба, им е лесно да се деформира или движат по време на валцуването трайни крепежни винтове. -Подходящ за деца с търговска цел на trampolines, които могат да гарантират сигурността на децата професионални винтове. -Здрава, устойчива на износване, устойчиви на корозия, него не е лесно да се деформира и дълго привинчивать за резервни части на батут. -Материал : Износоустойчиви дълги винтове от поцинкована стомана -Размер : 9.26 X0 винтове за батут. -Комплект винтове с бърза и лесна инсталация ще ви спести много време и труд, за защита срещу падане винт. -Цвят : черен Здрави винтове Описание на стоката, Винтове за батут с Проста конструкция дизайн, лесен монтаж. крепежни винтове за батут могат да гарантират издръжливост и практичност. инструмент за батут Този винт е крепежным винт за батут, изготовленным от висококачествен материал, така че те могат да ви служат в продължение на много години.

Други функции

Най-добри сделки