.

.

Healifty Callus Bbrush Душ за Педикюр, Четка За Миене на Жените, Скрубер за Баня, Масажор, Възглавница За Вана, Подложка За Циркулация на Здравето, Мъжки Отшелушивающая Уплътн?

Healifty Callus Bbrush Душ за Педикюр, Четка За Миене на Жените, Скрубер за Баня, Масажор, Възглавница За Вана, Подложка За Циркулация на Здравето,

BGN 5.58

Брой продукти
На склад

PVCПроизведено в САЩ.ЧЕТКА за ГРИЖА ЗА КРАКАТА - това и осигурява отлична нескользящую функция за осигуряване на безопасността на банята.МАСАЖНИ ПОСТЕЛКИ за баня И ДУШ - те са безопасни и са определени при укладывании на пода или на стената.МЕКИ МАСАЖНИ ЧЕТИНАТА за КРАКА, Можете да ги използвате за масаж на краката по всяко време, например, когато гледате телевизия, четете книга, ходи на работа в свободното си време.ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ на ЧЕТКИ за КРАКАТА - Масажна възглавница изработени от безопасен силикон.СТЪРГАЛО за педикюр - идеално за масаж или почистване на краката.Осъществяване на Списък 1 х Скрубер за душата Характеристики -Той е безопасен за кожата и наистина практичен инструмент за грижа за краката средство за почистване на секс за душата. -Размер : Около 26x24x4 см /10.57 инча масажор-скрубер за краката. - Идеално за масаж или почистване на ходилата скруббером за краката. - за подошвенного фасциита и за облекчаване на други болки в краката на мат за душ-стъргалка за краката. - Идеален за използване в сауни, спа-салони, хотели, болници и съблекалнята за педикюр. - Материал : Силикон, средство за премахване на мъртвата кожа от PVC. - Чудесен подарък за вашите приятели и още нескользящая четка за душ за краката.Описание на продукта Масажни постелки за баня и душ, Ще бъде отличен подарък за вашите приятели.Педикюрный стъргало за лечение на подошвенного фасциита и за облекчаване на други болки в краката.Четка за грижа за краката на Този продукт представлява масажна подложка за пръсти, направени от висококачествен силиконов материал, предназначен за продължителна употреба.меки массажирующие четината за краката, специално разработени за вашите крака, премахват стреса, болки, мускулни болки и напрежение.

Други функции

Най-добри сделки