.

.

2 комплекта химикалки joy против, съвместими с Nintendo Switch Joy-Cons за допълнителен комфорт, детска химикалка, с функция за зареждане (1x ЧЕРВЕН и 1x СИНЯ)

2 комплекта химикалки joy против, съвместими с Nintendo Switch Joy-Cons за допълнителен комфорт, детска химикалка, с функция за

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

► Чувствителен отговор : бутони L & R на тези дръжки Joy-Con в действителност, кликнете на съответния бутон на Joycon, а бутоните SL и SR количка имат изпъкнал дизайн, лесно можете да натиснете бутона Joy-Con grips на рамото на Joy-Против ► Ергономичен дизайн и е удобен за хващане - Ергономичен дизайн осигурява превъзходно сцепление Joy-Против и повишен комфорт. идеален за контролера на Nintendo switch Joycon и задължителните аксесоари за състезателни игри за Nintendo switch Joycon за семейните игри за деца и възрастни. ► Лек и гаранция за качество : Тези аксесоари Nintendo switch Joycons са изработени от висококачествена ABS-материал, защита от надраскване и замърсяване.Той може да защити и гарантира дълъг живот на аксесоари Joy Против за Nintendo switch. ► Какво ще получите? - 1 * Комплекти ръкохватката на контролера за Nintendo Switch.Всеки един от нашите химикалки Joy-Con за Nintendo switch се предлага безплатна подмяна или пълно възстановяване на средствата, ако вас не се задоволява с ръчни дръжки Nintendo switch.За всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. се свързва към компютъра чрез USB-интерфейс или друг източник на захранване за зареждане.Тъй като това е специална конструкция, управление на всеки терминал и бутон може да бъде удобно при прикрепленном корпус. ► Чувствителен отговор : бутони L & R на тези дръжки Joy-Con в действителност, кликнете на съответния бутон на Joycon, а бутоните SL и SR количка имат изпъкнал дизайн, лесно можете да натиснете бутона Joy-Con grips на рамото на Joy-Против. ► Ергономичен дизайн и е удобен за хващане - Ергономичен дизайн осигурява превъзходно сцепление Joy-Против и повишен комфорт. идеален за контролера на Nintendo switch Joycon и задължителните аксесоари за състезателни игри за Nintendo switch Joycon за семейните игри за деца и възрастни. ► Лек и гаранция за качество : Тези аксесоари Nintendo switch Joycons са изработени от висококачествена ABS-материал, защита от надраскване и замърсяване.Той може да защити и гарантира дълъг живот на аксесоари Joy Против за Nintendo switch. ► Какво ще получите? - 1 * Комплекти ръкохватката на контролера за Nintendo Switch.Всеки един от нашите химикалки Joy-Con за Nintendo switch се предлага безплатна подмяна или пълно възстановяване на средствата, ако вас не се задоволява с ръчни дръжки Nintendo switch.

Други функции

Най-добри сделки